Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, bialy2005 napisał:

Przecież czy to petrodom czy młynek, Szip, Piotra i hu... Co jeszcze to i tak jedno paliwo z tych samych nalewakow 😁

Teoretycznie to samo ale każda naftobaza ma zbiorniki a paliwo też ma swoje parametry które mogą być najlepsze lub gorsze. 

Opublikowano

Jeśli się nie bierze od takich stacji jak np. axan który gania po paliwo za granicę to praktycznie każdy mniejszy dostawca ma to samo, z tej samej rury, jeśli bierze B0

Opublikowano
8 godzin temu, marcin1606 napisał:

Teoretycznie to samo ale każda naftobaza ma zbiorniki a paliwo też ma swoje parametry które mogą być najlepsze lub gorsze. 

co Ty pierdaczysz

paliwo będzie takie samo

Opublikowano

Teraz już wszystko wiem. Mój cepeniarz ma w dystrybutorze B7. Czyli co 7 % domieszki oleju roślinnego?

I dzisiaj już sprzedaje po 4,94zł w hurcie. Tylko muszę samemu jeździć do niego z jakimiś bańkami i później przelewać do ciągnika i kombajnu.

Opublikowano

na zimę lipa z tym B7, zimowy powinien być wolny od bio. Kurla kiedyś jak mnie ruski przywiózł paliwa zza uralu to było paliwo, w mrozie jak woda ale jednocześnie tłuste, dobrze dla aparatury wtryskowej, a samochód to jak przecinak chodził.

• Like 1
Opublikowano

To chyba że dwie cysterny bierzesz skoro 0,5zł taniej jak na stacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v