Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Też mi te smsy przychodzą ;) Ja na ON z Piotransu nie narzekam, nic się nie dzieje z maszynami, filtry też ok żaden kisiel się nie zbiera jak to bywało u mnie ostatnio po ON z lokalnej stacji. 

Opublikowano

A mi rusek przywozi paliwo, to wychodzi mi po 3 zl za litr. On się cieszy i ja zadowolony. Pewno nasz budżet państwa nieco mniej, ale skoro tak podatkami podnoszą cenę paliwa, to niech teraz cierpią:)

Opublikowano

A mi rusek przywozi paliwo, to wychodzi mi po 3 zl za litr. On się cieszy i ja zadowolony. Pewno nasz budżet państwa nieco mniej, ale skoro tak podatkami podnoszą cenę paliwa, to niech teraz cierpią :)

jak masz dobrego i sprawdzonego to ma sens, w większości te niby ruskie paliwo to chrzczony opał z niemiec...

Opublikowano

A mi rusek przywozi paliwo, to wychodzi mi po 3 zl za litr. On się cieszy i ja zadowolony. Pewno nasz budżet państwa nieco mniej, ale skoro tak podatkami podnoszą cenę paliwa, to niech teraz cierpią:)

A jak ktoś odliczyć VAT i akcyzę to na jedno wychodzi albo i mniej.
Opublikowano

Dobry opał owszem ale jak ci go zmieszają z kwasem by zmienił kolor z czerwonego na niebieski to jest najgorszy syf jaki może być bo wszystko po tym rdzewieje w oczach

Opublikowano

Skąd takie info bo nigdzie w internecie o tym nie ma? Zresztą opału też miało nie dać się kupować a normalnie firmy sprzedają do tysiączek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v