Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a kto sie kluci????? Masz problem z TA ANKA???????

zostaw Ja i po problemie.

Jak lekkich obyczajow to narazie nie pchaj sie na sile bo bedzie miala juz ciezko. A i TY nie przyjemnie.

Opublikowano

Czytaj dobrze co napsiałem. Anie kocham Ania jest wporządku itp. To ta druga z którą chca mnie sfatać ona jest taka hmm lubi puru puru. A z Anią nie wiem jak zagdać itp. Andrzej ona dobrze wie ze to jej kuzynka jej zabrała i mi dala i przynajmniej będzie okazja do rozmowy :lol: Tylko kurde ja nie umie zbyt jestem zbyt nieśmaiły. Kidyś jej tak powiedziałem tak że nieśmiały jestem i to dizewczyny odstrasza a ona. Co ty gadasz każdy jest jaki jest i jest dobrze. Pocieszyło mnei to ale jakoś mnie to ehh

Opublikowano

, :lol: :lol: :lol: myslalam ze pekne. Zaraz, zaraz bo juz nie rozumiem.

TY JA kochasz ale nie wiesz jak z Nia rozmawiac???? Ty ja kochasz???? a moze Ty jestes tylko zauroczony NIA.

KOCHAC kogos a byc ZAUROCZONYM to jest roznica. NIE MYL tych pojec.

Czyli TY jestes tylko zauroczony ta ANIA.

KAZDY wie ze kocham ANIE. KAZDY????? czyli kto??????

Opublikowano

Ale mnie chwilkę temu zdziwko wzięło. Wchodzę na nk patrze a tu martina mnie zaakceptowała do znajomych. No i muszę przyznać jej galeria zrobiła na mnie wrażanie. :lol: No i zszokowało mnie to jak z takimi paznokciami można ciągnik naprawiać... :lol: @martina jak to możliwe?

Gość Profil usunięty
Opublikowano
Czytaj dobrze co napsiałem. Anie kocham Ania jest wporządku itp. To ta druga z którą chca mnie sfatać ona jest taka hmm lubi puru puru. A z Anią nie wiem jak zagdać itp. Andrzej ona dobrze wie ze to jej kuzynka jej zabrała i mi dala i przynajmniej będzie okazja do rozmowy :lol: Tylko kurde ja nie umie zbyt jestem zbyt nieśmaiły. Kidyś jej tak powiedziałem tak że nieśmiały jestem i to dizewczyny odstrasza a ona. Co ty gadasz każdy jest jaki jest i jest dobrze. Pocieszyło mnei to ale jakoś mnie to ehh

Kolego @UrsusCzesio ja powiem tak. Jeżeli ta Twoja Ania jest choć trochę Tobą zainteresowana, to jak dobrze to rozegrasz będzie Twoja. Ale jeżeli nie jest to możesz kombinować w nieskończoność i nic Ci to nie pomoże. Wiesz jak to jest: do tanga trzeba dwojga. Pozdrawiam.

Opublikowano
Ale mnie chwilkę temu zdziwko wzięło. Wchodzę na nk patrze a tu martina mnie zaakceptowała do znajomych. No i muszę przyznać jej galeria zrobiła na mnie wrażanie. :) No i zszokowało mnie to jak z takimi paznokciami można ciągnik naprawiać... :lol: @martina jak to możliwe?

Dzieki :)

Ostatnio gdybym nie miała paznokci takich długich to bym wałka ze skrzyni biegów nie wyciagła wiec czasem sie przydaja do różnych rzeczy :)

Opublikowano
Ja mam coś a ty nie masz nic :lol:

sorki @andrzej nie wnikam czy Ty masz cos. Wiec niepisz glupot czy Ja mam cos czy nie mam.

Bo ostatnio po tym spamerze chcesz sie odegrac i szukasz zaczepki zeby bana wlepic;

@URSUSCZESIO jezeli nie wiesz jak Ja poderwac popros kolege. Tak jak bedziesz stal to nic nie wystoisz;

Opublikowano

ten temat jest chyba o uwodzeniu a nie o dogryzaniu sobie nawzajem wiec moze zaczniecie pisac na temat ?...

Gość maciek08
Opublikowano

to może zaczniecie pisać jak podrywaliście swoje półówki?? Może sie zrobi ciut ciekawiej :lol: