Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jak sztywnieje to nie bez powodu wiec dziewczyny kontrolujcie napiecie kolegow i uwazajcie na swoje wystawione oczy :D

@seweryn chcesz powiedziec ze miales w jezorze jakis fikusny kolczyk?

Gość Profil usunięty
Opublikowano
zapomniałeś dodać, że umiejętności trafiania do celu... ;)

Kochany, trzeba było iść do wojska, trafiania do celu się tak łatwo nie zapomina.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Czlowiek cale zycie sie uczy.

Tak,a potem umiera a i tak gówno umie :P

musi czasem coś zesztywnieć :P

sztywnieja a to co ma byc sztywne no to mieknie

my tu z Ania mamy wszystko na oku.

No jasne "znowu" "zielone oko" i "niebieskie oko" - dwie baby się zebrały :o - żeby piorun nie pier......ną :P

babska solidarność,jedna ma tylko prawe,a druga tylko lewe oko i prowadzą konwersację na wysokim poziomie o sztywniejących ;) .......na pewno nie palcach na mrozie :lol:

MAT i FINN byłem u wróżki i mówiła że oko "laski bananowej" jednak jest prawdziwe :P ,byliście w błędzie :lol:

Edytowane przez MAT912
Gość Profil usunięty
Opublikowano
MAT i FINN byłem u wróżki i mówiła że oko "laski bananowej" jednak jest prawdziwe :P ,byliście w błędzie :lol:

Nigdy nie twierdziłem, że "laska bananowa" ma coś sztuczne,a tym bardziej oko, :P ale to w awatarze na pewno nie jej, bo ja wtedy jestem papa Smerf. ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

E no bez jaj nie twierdze .ze to sztuczne :P

Opublikowano

Kochany, trzeba było iść do wojska, trafiania do celu się tak łatwo nie zapomina.

teraz trzeba uczyć się samemu trafiać do celu nie ważne jaką technikę się użyje ważne by trafić :P

Opublikowano (edytowane)

Technika moze byc obojetna wazne zeby byc wyluzowanym jak trafiasz do celu, I nigdy nie myslec o tym, tylko o jutrzejszym dniu. Bo szybko osiagniety cel okaze sie klapa. B) B)

Mat co do wojska to nie jednemu z Was by przydalo by sie wojsko bo jacys tacy jestescie lelawi. Brakuje Wam pewnosci i jaj. :lol: :lol:

Edytowane przez banan575
Opublikowano (edytowane)

@banan, widzę, że masz złe doświadczenia w temacie trafianiem do celu, co strzelec pewnie był słaby? :P

Lelawi, bez jaj? Po czym tak wnioskujesz?

Edytowane przez BukeR
Opublikowano

Buke nigdy nie bylo tak slodko, ale tych gorszych dni sie nie wspomina zawsze w pamieci zostaja te slodkie. Nawet jak pierwszy raz raka polykalam :lol: i przepijalam winem to dobrze pamietam. B)

Lelawi?? Nie powiedzialam ze wszyscy no ale sa tacy. B)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Mat co do wojska to nie jednemu z Was by przydalo by sie wojsko bo jacys tacy jestescie lelawi. Brakuje Wam pewnosci i jaj. :lol: :lol:

Nie jednemu pewnie tak, ale "Bananku" ja byłem w wojsku i ani jednego, ani drugiego mi nie brakuje. :P :lol:

Opublikowano

To nie oceniaj wszystkich przez pryzmat ogółu. ;)

W męskim przypadku, te gorsze dni zapadają długo w pamięć, bo nie ma nic gorszego, jak wystrzelać magazynek przed czasem. :D

Opublikowano (edytowane)

Zasadniczo to ja nie potrzebuje takich rad, ale kolegą z forum, może Twój post się przyda. ^^

Chociaż co to za przyjemność być na strzelnicy i np. myśleć o tym co ksiądz mówił na kazaniu w niedziele. :D To ja już bym wolał chyba pomyśleć u wizycie u speca od broni, lub zakupić jakieś smarowidło do lufy, co by pewnie podniosło wyniki na strzelnicy.

Edytowane przez BukeR
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Smarowidło do lufy? :huh:

Jest aż tak źle?? :blink:

Nawet jak byś miał najlepszy sztucer i udał się na polowanie to na niewiele się zda jak nie będziesz mieć wyczucia chwili :D.

Raków się nie je jak nie ma się ochoty lub jest się najedzonym :lol: