Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja to Wam powiem, że nie mam zamiaru szukać teraz miłości, za wcześnie na to po prostu, już raz się przejechałem na tej niby "miłości" nieźle i nie mam zamiaru zrobić tego 2 raz, bo dziewczyna sama się znajdzie w odpowiednim czasie :lol:

Opublikowano

witam podoba mi się taka jedna oto fotka link i się zastanawiam jak zagadać do niej może koledzy pomożecie jakoś wiem tyle że ją chłopak chyba rzucił bo dziwne ma opisy na gg przynajmniej mi się tak wydaje pomożecie jakoś :lol:

Opublikowano

ona jest młodsza o rok od emanie w gimnazjum kolega kiedyś coś zagadał o mnie jej ale jakoś nie doszło do skutku ona sobie znalazła jakiegoś pajaca ale chyba po ok. roku coś mu szczelino do głowy i nie gadają ze sobą jeśli wyczaję że ona nikogo nie ma to zagadam do mniej bo mi się podoba :lol:

Opublikowano

Kiedyś chciałem rwać taką jedną koleżanke z technikum ale miłośc jak sraczka przyszła z nienacka i była Patrycja teraz tamta też jest zajęta a fajna koleżanka była. Chociaz jak to niedoszły szwagier mówi. Chlopak nie sciana, da się przesunąć :lol: A akurat z wioski tego gostka talerzówke brałem i miałem C-360 z ekipą :lol:

Opublikowano

@waldek315 ta laseczka wydaje się być dość przyjemna B) , ale nie ocenia prezentu po opakowaniu :lol: , ja bym tam zagadał bez względu na to czy ma kogoś czy nie, w pysk Ci nikt nie da, nic nie stracisz a zyskać możesz wiele :lol:

@UrsusCzesio racja, chłopak nie ściana da się przesunąć, jak dziewczę było fajne to ja bym próbował uderzać

Opublikowano

ona jest młodsza o rok od emanie w gimnazjum kolega kiedyś coś zagadał o mnie jej ale jakoś nie doszło do skutku ona sobie znalazła jakiegoś pajaca ale chyba po ok. roku coś mu szczelino do głowy i nie gadają ze sobą jeśli wyczaję że ona nikogo nie ma to zagadam do mniej bo mi się podoba :lol:

Moja rada taka, podejdź do tego na luzie i nie angażuj się uczuciowo. To jest uniwersalna sytuacja na dwa wyjścia:

1. nie uda się (odpukać) - nie zaangażowałeś się uczuciowo więc problemu nie ma, dziękuje, dobranoc

2. uda się - no to wtedy już jest fajnie, a uczucie przyjdzie samo.

Opublikowano

fart czy w pysk ci nikt nie da to tego bym nie powiedzial bo jak ma chlopaka a ty bedzisz do niej startowal to koles moze ci dac w pysk chyba ze jakas ofiara i mu to obojetne. Mi kolesie moich kolezanek nie raz sie odgrazali za moje rady dla kolezanek no ale coz zdarza sie :lol:

A co to tej dziewczyny ze zdjecia to wyglada ladnie tylko ciekawe co ma w glowie ale jak bedziesz z nia gadal to bedziesz wiedzial czy to pusta lala czy laska z ktora mozna pozartowac i powaznie pogadac.

Opublikowano

Heh utrapienie z tymi kobietami - jedna poszła , druga puka do drzwi serca ;[

Pewnie panowie uwodziciele na "Nie ma mocnych " albo imprezki wybyli ?

uciekam i Ja B)

P.S. ... chciało by się byc Zenkiem z "Nie ma mocnych" (sami swoi) piękna młoda zonka , cichutkie spokojne zycie i nowiuśeńka 330 :lol: ale najbardziej zazdrościć mu zazdroszczę TeścióW :lol:

Opublikowano

A my mamy ognisko wieczorem, miały być fajne panienki, by się poznało, pogadało, ale coś ktoś tam odp****lił i jednak nie przyjdą. A kutasa tam, napić się będzie można przynajmniej i powygłupiać. :lol:

Opublikowano

whisky,JACK&DANIELS,REDLABEL,Johny Woker,i masz takiego reseta że niewiesz gdzie jesteś testowałem to wiem :lol: ja lubie wogule sobie wypici bo wtedy świat staje sie piękniejszy i wogule, a panienki są tylko dodatkiem do tego wszystkiego żeby sie nienudziło B) ostatnio byłem w takim transie że nicmnie nie ruszało po za MOIM BMW :lol: tylko ono mnie rozumi ;[