Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeczytałem ostatnią stronę tematu i poległem :) odkupujecie mi podłokietnik od fotela bo żem się przewrócił z wrażenia jak to czytałem :) co Wy tu o weselu gadacie jak jeszcze oni ze sobą nie są to wiecie :) ale jak coś to na wesele łatwię belkę sianka jako świeczkę na tort weselny :)

Opublikowano

przeczytałem ostatnią stronę tematu i poległem :) odkupujecie mi podłokietnik od fotela bo żem się przewrócił z wrażenia jak to czytałem :) co Wy tu o weselu gadacie jak jeszcze oni ze sobą nie są to wiecie :) ale jak coś to na wesele łatwię belkę sianka jako świeczkę na tort weselny :)

oni jeszcze nie wiedza o tym ze sa juz swatani szukalme namiarow na Patrycje ale cos mi nie wyszlo wiec jak ktos ma namiary to tylko trzeba to jakos zorganizowac spotkanie zeby mieli okazje sie zapoznac bardziej i zeby byli para a pozniej slub wesele a za rok chrzciny :).. wszystko z organizowane jak sie nalezy jest wiec teraz tylko trzeba pare mloda przekonac ze to bedzie dla nich dobre i beda szczsliwi

Opublikowano

z miłą chęcią też bym jej poszukał tylko nie wiem w którym rejonie polski szukać :) .Panowie a co będzie z listą gości?? kto się tym zajmie??

Czesio się pewnie wystraszy że tu już wesele i wieczorek kawalerski zorganizowany, a on jeszcze najważniejszej rzeczy nie zrobił...

Opublikowano
:) :) co tu się dzieje? Oj wy na jajacach sie nie znacie to tak jakby jajo było no ale powiedzmy jak by takie cos się zdarzyło jak wesele to winkelschleifer i nie będzie kolczyka. Ja mam przeżyć dosć. Jechaliśmy z nia i pan policjant nas zatrzymał. doczepił sie kretyńskiej naklejki....
Opublikowano

Widzę że ursusczesio coś nie w humorze wczoraj był :)

Ktoś znalazł namiary na tę jego pannę??

net to jednak piękna rzecz, nikt i nic nie ukryje się przed jego mocą :)

Opublikowano

czesio pisał wcześniej że ona samochodem do niego przyjeżdżała wiec chyba ma te 18-19 lat, no chyba że się mylę. No ja muszę się wzionąć za szukanie bo to mi dobrze przynajmniej wychodzi :)

Opublikowano

Hm no i kolejna ,,akcja'' z dziewczynami. Znowu zostałem oszukany, naciągnięty, zrobiono mi nadzieję, po czym zmieszano z błotem. Pewna dziewczyna dawała mi wyraźnie do zrozumienia, że jej bardzo na mnie zależy, po czym otrzymałem wiadomość, żebym sobie nie robił zbytnio nadziei, bo po skończeniu szkoły (za rok) wyjeżdża do USA. Ale wiecie co? Tam kutasa. Nie przejmuję się tym, bo po co? Co mi to da? Nic. Nie, to nie, do widzenia, wyp.... i po sprawie.

Opublikowano

No mieszka gdzies nie daleko Czesia pewnie wiec napwno znajdziemy jak by ktos wiedzial jak sie nazywa to mamy po zamiatane i mamy ja jak na widelcu wtedy powazna rozmowa z nia i pod oltarz :)

Opublikowano

To jest chore dla mnie. Ah to wielka sciema żeby mnie najlepiej dobic i wogole albo nie wiem co ona chce tym osiagnąć to sie ciągnie od początku marca... Jeszcze ma się te dobre dusze co wszystko doniosą :) Ale nie wiem co to ma na celu... Moge sie tylko domyślać.

Opublikowano

czesiu ona cie traktuje jako zwyklego "kumpla"i ty do kazdego gestu i slowa dokladasz sobie cala teorie.Pomijajac nasze zarty ze slubem to naprawde wyluzuj z nia bo sie zameczysz psychicznie a nic nie wskurasz.zawsze tak bylo ze laski do kumplowania nie sa do kochania i odwrotnie dlatego ona tak cie trakuje i tak juz zostanie. ps a tak na rozluznienieMój odnośnik