Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze jak juz była u bierzmowania to jest w wieku tartacznym czyli jakies 15-16 lat po drugie jak juz była u bierzmowania to moze wziasc slub koscielny chociaz musi i tak ukonczyc te 18 lat :) :)

Nie zawsze sie to sprawdzi, znam taką w wieku 23 lat co jest bez bierzmowania ateistka jedna :) a wiek tartaczny to chyba po ukończeniu 16 lat sie zaczyna, gimnazjalistki sie nie łapią niestety :)

Opublikowano

Jak ja kochałem Anie to mi nic wn iej nie przeszkadzalo, ja np: Nie lubie wypić, a żeo na sobie browara wypiła no to luz, zapalic, nie zapaliła ale jej to nie przeszkadzało znowu, ale i tak nic nie wyszło, wkoncu tak przegła pałke, że nic innego mi nie zostało jak stanowcze NIE. I teraz nie mam problemów, oj nie kocham nie, po prostu mam na to wy-la-ne Trzeba wkoncu znaleść kogoś drugiego, kogoś, co nie bedzie uważać, ze lece na gosp itp

Opublikowano

Nie zacznę pali żeby mi to nie przeszkadzało. A to ze ja na to patrze w ten sposób nie jestem wyjątkiem. Wole wypić browar niż iść na faiki. kiedyś kilka miesięcy u miesięcy leżało pół paczki malboro. Na wyciece kolezanka dała na przechowanie i potem zapomiałaodebrać. Lezały u mnie w pokoju a potem je wywaliłem.

PS chyba Martina tez ma takie poglądy na fajki jak ja.

Wiele osób lubi browar, a co do papierosów. Jeśli ktoś pali nałogowo, to nie traktuje tego jako przyjemność i rozrywka, taka jak wypicie piwka czy zjedzenie czegoś dobrego... Sam to przerabiam aktualnie, chociaż stanowczo za wcześnie zacząłem kopcić i zaczyna mi to przeszkadzać. (UrsusCzesio, nie czytaj tego :))

Opublikowano

Właśnie zapytałem się pewnej znajomej co brała 2 miesiące temu ślub kościelny. Miała ślub cywilny bo on był innej wiary. Żeby mogli wziaść ślub kościelny musiał przyjąć wszystkie sakramenty w tym równeiż bieżmowanie.

Wiele osób lubi browar, a co do papierosów. Jeśli ktoś pali nałogowo, to nie traktuje tego jako przyjemność i rozrywka, taka jak wypicie piwka czy zjedzenie czegoś dobrego... Sam to przerabiam aktualnie, chociaż stanowczo za wcześnie zacząłem kopcić i zaczyna mi to przeszkadzać. (UrsusCzesio, nie czytaj tego :))

Zgadzam się. Ja nie pale ale to nei znaczy ze nie miałem nigdy w ustach papierosa. Miałem i to nawet w tym roku. Ale to tak było okazyjnie 2 wypaliłem.

Opublikowano

Żeby wziąć ślub nie trzeba być bierzmowanym tak mi proboszcz powiedział. Szkoda, że dziewczyny nie lecą na ciągniki, bo tak bym miał ich pełno.

To ten ksiądz który Ci to powiedział jest taki mądry jak i ty... :)

Opublikowano

Przypomniałeś mi jak mój kuzyn w marcu chścił córkę. Poszedł do księdza i chciał aby to było w sobotę a nie w niedziele. Ksiądz nie chciał się zgodzić na sobotę. Kuzyn wyciągną portfel i otworzył a ksiądz

Tona którą to miało być w to sobotę???

wiara.....

Opublikowano

Nie dla wszystkich. Kiedyś pewna osoba chciała mnie na zięcia i dawał 24 ha ziemi. Niestety mi jego córka się nie podobała.... Zresztą znałem już Asie...

Oj Andrzej... Ja na studiach spotkałem dziewczynę co ma 2200ha na żuławach wiślanych :)

Opublikowano

Jo nie? Przyczepili sie tych biednych fajek :) Że normalnie musze zapalić, no musze zapalić. Jak Ferdek K. Tylk oze on ,,No i musze sie napić"

No pewnie. Czasami mnie wkurw... te papierosy, ale ogółem to jakby nie były takie drogie i jakby matka moja ich nie czuła, to by był pełen serwis :)

Opublikowano

się znacie;p papieros dobra rzecz;p czepiacie się że drogie i co z tego jak kogoś stać to sobie pali... papierosy czuć od kogos kto pali minimum paczkę na dzień a jak ktoś 1-3 sztuki to czuć tylko 5 min po zapaleniu a potem nie;p