Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pług GREGOIRE BESSON 4 skibowy obrotowy na zabezpieczeniu kołkowym z przedpłużkami i kołem podporowym

model odległość pomiędzy cena

korpusami

RC 4 100 42 000 brutto

z zabezpieczeniem non-stop hydraulicznym

RY 4 100 58 000 brutto tego miałem na testach zaorałem około 10ha różne gleby ale bez porównania do uni, bardzo lekki w uciągu bardzo ładnie kręci i w ogóle super się orało.

Znam ceny innych modeli.

Edytowane przez Mariusz650
Opublikowano (edytowane)

Pług GREGOIRE BESSON 4 skibowy obrotowy na zabezpieczeniu kołkowym z przedpłużkami i kołem podporowym

model odległość pomiędzy cena

korpusami

RC 4 100 42 000 brutto

z zabezpieczeniem non-stop hydraulicznym

RY 4 100 58 000 brutto tego miałem na testach zaorałem około 10ha różne gleby ale bez porównania do uni, bardzo lekki w uciągu bardzo ładnie kręci i w ogóle super się orało.

Znam ceny innych modeli.

Poproszę więc o cenę tego samego modelu tylko 3 skibowego z zabezp. śrubowym i hydraulicznym. Edytowane przez ejczbio
Opublikowano

wiesko Z ogłoszenia z allegro:

Pottinger Servo 25:

4 korpusy"Przestawienie szer. roboczej 4-stopniowe na rzedzie otworówv cylinder obrotu podwójnego działania Rama pługa 100 x 100 x 10 mm Os obrotu 80mm, pelna Słupica 80 x 30 mm z zabezpieczeniem na kołki ścinające Oś nabudowy kat. 2 dzielony lemiesz z obracalną końcówka Ochrona płozu na ostatnim korpusie do ciagników do 120 KM (88 kW) rozstaw korpusów: 102 cm wysokość ramy: 80 cm koło 579x264 mm, amortyzacja hydrauliczna rama 3+1 rok produkcji: 2010

CENA :33800 brutto

Opublikowano (edytowane)

A znasz cenę 6 skibowego zabezpieczenie korpusów automatyczne

Pług zawieszany obracalny RY 7- zabezpieczenie non-stop hydrauliczne, 6 skibowy+ siłownik centrujący z pamięcią+ koło podporowe i transportowe wzmocnione tylne, korpus co 100cm,

euro licze po 4 zł żeby się lepiej liczyło

wysokość pługa 160 - cena brutto 100 tyś.

170 - 103 tyś

z kołem bocznym hydraulicznym podporowo transportowym 5000 brutto drożej

dopłata do vario koło 13 000 zł brutto

Poproszę więc o cenę tego samego modelu tylko 3 skibowego z zabezp. śrubowym i hydraulicznym.

RY 4, 3 skibowy, korpus co 100 cm, wysokość pługa 160 cm, koło pozycja tylna

euro licze po 4 zł

zabezpieczenie śrubowe lekkie

cena brutto 35 500 zł

zabezpieczenie non-stop hydrauliczne

cena brutto 48 000 zł

Edytowane przez Mariusz650
Opublikowano

Dzięki Mariusz650, cenowo podobnie jak Vogel&Noot M950 ST, gdyby koś jeszcze podał Pottingera i Kuhna 3skiby obracane 3x50cm na zabezpieczeniu hydraulicznym, to byłoby fajnie.

Opublikowano

jaka jest cana nowej obrotowej 4pottingera?? to jest bodajże servo35 (mogą być inne modele, weżne by miały przedpłużki. oraz przy okazji jeżeli ktoś jest z pottingerem na bieżąco to prosił bym o orientacyjną cenę: Brony talerzowej TERRADISC 3metrowej i 4metrowej składanej.

Opublikowano (edytowane)

Vogel&Noot XMS950 (do 180KM, śrubowe,koło transportowe,siłownik liniowania, ścinacze, do 48cm na korpus)

4+ 45tys netto 1230kg

4+1 54tys netto 1400kg

Lemken Euro Opal 7 4+ (śrubowe,siłownik liniowania,50cm na korpus,kółko robocze, ścinacze) 53tys netto

Edytowane przez daizor