Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, może tu ktoś będzie umiał mi pomóc. Mam nadzieję, ze temat w dobrym dziale. Szukam firmy, która wykona u mnie cały system centralnego smarowania od podstaw, kompleksowo, projekt, ich sprzet idt. Pytanie - kogo po prostu do czegoś takiego możecie polecić? 

Opublikowano

Czy to ważne w czym? Chodzi mu o firmę która przyjeżdża i zakłada cały układ centralnego smarowania od podstaw np w maszynach rolniczych jak firma np Gacol z tego co pamiętam.

Opublikowano

ciekawa sprawa z. takim smarowaniem. czyli np. nie trzeba skakać po dużym agregacie?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez romex23
      Czy ktoś posiada kody błędów do lamborghini R3 85 . błąd 35

Jeszcze raz założysz temat w niewłaściwym dziale to dostaniesz ostrzeżenie.
    • Przez Mandaryn9012
      Czy komputer ISO Play 12 od prasy Mchale będzie działał z innymi maszynami na isobusie np od straumanna?
    • Przez Damian44
      Hej.  Odkopuję temat... Mam JD 832i z 2013r i kłopot z elektryką. Mianowicie jest parę zwarć w sterowaniu elektrozaworami hydrauliki i prze isobas łączę się z ciągnikiem ale nie mogę nic zmienić lub zmodyfikować menu pod siebie. Na początku też pokazywał ile ha zrobił ile wody przelał itd a teraz wszystko pokazuje na 0  Czy jest ktoś z Lubelskiego (lub skąd kolwiek) by naprawić tą bestię? Sprzedałem swój poprzedni opryskiwacz i jestem w kropce.... Czekam na jakąs wiadomość i z góry dzięki za pomoc.

• Przez Ktoś123
      Jak dodać nową sekcje do TeeJet 844-E?
      Bo w opryskiwaczu mamy 5 sekcji a wykrywa tylko 4 niby wszystko podłączone ale tak tej piątej sekcji nie ma.
    • Przez _Mechanic
      Cześć,
      szukam serwisu, punktu naprawy, złotej rączki do Kerchera serii HD 5/15 okolice Koła Wlkp. Może ktoś ma do polecenia?
  • Dodaj nową pozycję...
v