Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam nokie E50. Na razie nie narzekam tylko wkurza mnie to że jak dzwonię do kogoś ze spisu kontaktów to mi się wiesza. Problem znika gdy numer wpisze tak. Ale tak poza tym to spoko mogę ją polecić.

to prawie tak jakbyś napisał "spoko telefon tylko nie działa"

Opublikowano

już tu pisałem o swoim tel, ale napiszę jeszcze raz ;) mam nokię 5140i.po półtorarocznym użytkowaniu mogę stwierdzić, że telefon naprawdę mocny, nauczył sie już pływać i latać :) ogólnie jest strasznie biedny, ale może to i lepiej.największy bajer, który już nie raz uratował mi życie to wbudowana latarka :) i gdyby miał jeszcze nóż to nie zamieniłbym go na żaden inny :)

Opublikowano

Ja mam SE k700i. Telefon może nie ma jakiś tam super bajerów niema ale zawsze coś tam ma ;)

Powiem tylko że jest strasznie wytrzymały nie raz mi spadł i pływał a nadal żyje :)

Opublikowano
Ja mam SE k700i. Telefon może nie ma jakiś tam super bajerów niema ale zawsze coś tam ma ;)

Powiem tylko że jest strasznie wytrzymały nie raz mi spadł i pływał a nadal żyje :)

buhehe mój kolega też ma K700i to ciągnik go przejechał i nic:D

Opublikowano

chciałbym sie dowiedzieć coś na temat LG KE970 Shine bo mam zamieram takiego kupić i mam kilka pytań:

Czy często się psuje???

Jaka jest jakość nagrywanych filmików i zdjęć???

Prosze o szybko odpowiedz, bo prawdopodobnie jutro pojade kupić

z góry dziękuje

Opublikowano

Panowie poradźcie mi coś bo zupełnie nie wiem co wybrać.Jestem na kupnie nowego telefonu i mam na oku dwa modele:

NOKIA E51 albo N73 Który wybrać, różnica w cenie ok 50-80 zł. Ale który jest bardziej funkcjonalny i lepszy??

Opublikowano

a nie macie koledzy wrażenia ze ten telefon jest strasznie plastikowy??? (słyszałem takie wypowiedzi ze to trochę rażące jak na telefon za taka kasę) i jak działa ten dżojstik??

Opublikowano

joy chodzi jak marzenie to nie SE ze po pol roku ci juz nie dziala a on wcale nie wydaje sie plastikowy.... bo ja chcesz miec tela w metalowej obudowie to sobie kup nokie 6300 lub e 50

Opublikowano

Ja mam SE k510i już ponad dwa lata, a joystik działa jak należy i niemiałem z nim żadnych problemów, a przecież pracował w ekstremalnych warunkach, ile razy spad i nic się niestało :)

Opublikowano

Czyli jak właśnie kupiłem nokie 6300 to dobrze wybrałem?

Pierwsza nokia tez dobrze słuzyła 3110. Zato nie chcę już sony ericsonów i motoroli.

Opublikowano
Czyli jak właśnie kupiłem nokie 6300 to dobrze wybrałem?

Pierwsza nokia tez dobrze słuzyła 3110. Zato nie chcę już sony ericsonów i motoroli.

ale wiecie ze to sa takie same fony tylko roznia sie panelami a bebechy maja te same

Opublikowano

Jav miałem starego Alcatela z wysuwaną antenką,jakiegoś Siemensa,Nokie 3310,jeszcze jakąś Nokie, SE T-630,SE K700i,SE K750i. SE K750i zleciał pare razy z wysokości 7 m,był najechany przez Quada tego dużego leżł dużo razy w krzakach,leżał na deszczu i wszystko chodzi.Mam go ponad 1,5 roku i dżoj ani razu sie nie zacioł tylko karta pamięci nie chce już zapisywać ale sie kupi drugą i już. SE mają łatwiejsze menu(sąsiad też tak uważa). W życiu już nie kupię Noki.

Nokia to to padło!!!!!!!!!!!!!!!I(sąsiad też tak uważa)

Opublikowano

chlopcze ile ty masz lat ????????????? bo jak dla ciebie jest wazne latwe menu to sie nie dziwnie ze bierzesz to badziewie mysle ze np noki n95 to bys nawet nie odblokowal klawiatury ale tak po za tym ale nie bede z wami sie spieral bo wy lepiej wiecie mieliscie po 2 fony w swym zyciui wielcy znawcy hahaha... ja mialem ich w hu* i mam powrównanie

nokia nokia nokia nokia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!