Pompa hydrauliczna w Dominatorze 80
-
Podobna zawartość
-
Przez Nowy81
Ma ktoś te złomy jeszcze:) .Panowie jaki tu powinien być łańcuch. mam katalog od korb...(w sieci też takie są) i jakby brakowało początku tablicy 31. Poproszę o numer itp.
Ten wydaje mi się za duży. Nie widzę na nim numerów...
Ten napinacz z drzewa mocno zużyty, może zastosował ktoś jakieś koło zębate?
-
Przez mf390
Witam, przymierzam się do zakupu i montażu klimatyzacji do Dominatora. Czy montował ktoś i mógłby coś doradzić?
-
Przez MasterRol
Witam. Mam problem z kołami wariatora młocarnia w Claas Dominator 108 SL. Tzn na tym wyższym jest wyciek przec co spada prędkość obrotów Młocarni. Przy okazji zauważyłem że ten Dolny wariator zatrzymał się w jednym miejscu jak na zdj.... Może na ktoś pomysł co się stało. No i ewentualnie jak to rozebrać bezpiecznie. Pozdrawiam
-
Przez RolnikPiotrek
Witam.
Mam problem z Claasem Dominatorem 66. Pękł mi przewód hydrauliczny i olej oblał cały bok kombajnu, koła, pasy oraz silnik. Czym najlepiej to wyczyścić? Czy można spryskać wszystko pianą aktywną i umyć myjką ciśnieniową? Na co szczególnie uważać podczas takiego mycia?
Druga sprawa dotyczy wskaźnika obrotów młocarni. Czy biały zegar znajdujący się w rogu kabiny pokazuje obroty młocarni? Jeśli tak, to u mnie w ogóle nie reaguje na hydrauliczną regulację obrotów. Od czego najlepiej zacząć szukanie przyczyny? Sprawdzać najpierw licznik, przewód czy czujnik? Jak najprościej zweryfikować, gdzie leży problem?
Z góry dziękuję za wszelkie rady. To mój pierwszy kombajn i dopiero się go uczę, więc każda wskazówka będzie mile widziana. 😊
-
Przez Leszektm
Witam jak w temacie . Planuje zamontować silnik 1.9d VW do classa columbus i mam pytanie odnośnie połączenia dzwonu z kołami pasowymi z silnikiem 1.9 co ctrzeba dorobić bądź przerobić żeby pasowalo
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pompa paliwa Belarus 320
Łuparka hydrauliczna do drewna