Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam na razie średnią 3,93 i ok miałem 74pk Z anglika miałem 21 i średnia klasy to 16 B) ;) A z zadań fizycznych na 20 osób w klasie 16 pał :) :)

Najwyższa w szkole to 5,14.

Opublikowano
To niezły kujon ten twój syn ja nawet o 100 punktach nie mażyłem i o średniej 4.0 ,a tu prawie 140 i 5.5 średnia w mojej szkole to praktycznie nie osiągalne ;)

Kujonem nie jest ,po prostu jest uzdolniony,zakwalifikował się do finału z konkursów : matematycznego, fizycznego i chemicznego.(województwa małopolskiego)

Opublikowano

Wow ;):) B) :) ja 19 mam konkurs z matematyki (dopiero kwalifikacje)

No ale twój syn trochę się uczy w domu bo ja to czasami zadanie zrobię a resztę odpisze

Opublikowano

ja tez tak robie wiesz rano trzeba wstac do szkoly pozniej robota i po robocie sie juz nic nie chce chodzi mi o nauke to tam popatrze i jest a na konkursy nie jezdze zadne bo po co mi to co sie chce nauczyc to sie naucze

a tak ostatnio przez ferie wywnioskowalem ze w szkole co nic nie robie tylko siedze sie bardziej zmecze niz jak pojade do lasu, po szkole mi sie juz nie chce robic dopiero jak sie rozruszam troche, to chyba dlatego ze sie zanudzam w szkole i pozniej taki ospaly jestem.

Opublikowano

@pynczor w końcu jesteśmy z Podkarpacia ;d

A ty ile miałeś punktów??

Opublikowano

ja planuje wbić się do Zespołu Szkół Technicznych w Chojnicach profil elektronika- ciągnie mnie do tego

ale zaczynam mieć coraz większe wątpliwości czy nie wskoczyć na mechanika maszyn rolniczych, albo zrobię i to i to i będę pracował u Korbanków jako serwisant maszyn rolniczych no i bratu traktorki naprawiałbym po fachowemu (bo narazie to po amatorsku tak troszku)

Opublikowano (edytowane)

Ja też planuję iść do techniku elektrycznego ale jeszcze się zastanawiam nad paroma technik mechatronik-mechatronika pojazdów samochodowych. Ale zobacze tam gdzie mnie przyjma to tam pójde

Edytowane przez kociolejjakub
Opublikowano

Panowie, jesli nie chcecie iść do jakiegoś renomowanego liceum to się dostaniecie do każdej szkoły, tylko rzecz w tym czy sobie tam poradzicie, bo nawet w nie renomowanych szkołach poziom nie jest niski ;) Ale Życzę powodzienia.

Opublikowano

Ja z obu egzaminów miałem łącznie 71 punktów, a średnią miałem 3,44. Z takimi wynikami poszedłem do technikum logistycznego(i na 90 osób przyjętych byłem 40). Jestem teraz w 2 klasie

Opublikowano

Ja bym szedł do technikum Andrzeja Leppera, lecz mnie nie wezmą 2,6 średnia ;/ nie wyrobie sie na więcej, max 3 i ide do zwodówki jako rolnik-mechanik, a potem ide do pracy na 2 lata jako mechanik ze znajomym mechanikiem do takich jedyn wielkich rolników 1400 ha i tam będe dalej sie uczył alej uż calkowita praktyka, przynajmniej bede umiał prasować dużą kostką ;) Zawe u nas sobie chwalą bo gospodarstwo jakie tako mają, (nowy sprzet Zetor proxima agregaty, pługi obracane,, Zetor 16245, nie długo drzwi otwarte, to porobie pare fotek tamtego sprzetu

Opublikowano

Ja z probnych (operon) mialem 45 - matma, 38- polski i 45-angielski. Nie jest zle ;) Pozniej licek z profilem mat-fiz-inf a pozniej jakas polibuda, tylko nie wiem jaka Wrocław albo Warszawa

Opublikowano

To bardzo dobrze. ;)

U nas w szkole to miałbyś najwięcej na każdym teście. B)