Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gzie to jest te Miedzyświecie

Nie wybiera sie ktos do Technikum Rolniczego w Pszczynie lub Miedzyświeciu

Gdzie to jest to Międzyświęcie ??? :huh: :huh:

Opublikowano

Siemanko ;) My dostaniemy wyniki egzaminów 15 czerwca. Czego tu się spodziewać kompletnie nie wiem. Szkoły to :

Na pierwszym miejscu Technikum Budowlane profil Geodeta.

Na drugim miejscu Technikum Samochodowe profil mechanik samohodowy.

Na trzecim miejscu Technikum Elektroniczne profil Elektronik lub do Technikum melioracji na profil inżynieria środowiska i melioracja. Składał już ktoś z Was podania? i jak tam wygląda sprawa z badaniami do szkół technicznych ? Pozdrawiam !

Opublikowano

No pochwalcie się swoimi osiągnięciami z egzaminu tongue.gif Ile mieliście punktów? Ja osobiście jestem zadowolony bo jak na swoje możliwości napisałem dobrze. Z mat-przyr. mam 28 pkt. z hum.pkt 31 a z ang. 21pkt, ale w technikum do którego się wybieram angielski nie jest brany pod uwagęcool.gif. A może ktoś wybiera się do CKR w Suwałkach na technika rolnika lub w Olecku ?

Opublikowano

Nie narzekam human 39, mat-przyrodniczy 34 ang 26. Idę na mechanizację do Radoczy

Siemanko ;) My dostaniemy wyniki egzaminów 15 czerwca. Czego tu się spodziewać kompletnie nie wiem. Szkoły to :

Na pierwszym miejscu Technikum Budowlane profil Geodeta.

Na drugim miejscu Technikum Samochodowe profil mechanik samohodowy.

Na trzecim miejscu Technikum Elektroniczne profil Elektronik lub do Technikum melioracji na profil inżynieria środowiska i melioracja. Składał już ktoś z Was podania? i jak tam wygląda sprawa z badaniami do szkół technicznych ? Pozdrawiam !

Tak de facto nie wykonujesz żadnych badań. Zgłaszasz się po swoja kartę zdrowia i razem z nia dostajesz orzeczenie o braku przeciwskazań do kształcenia zawodowego.

Opublikowano (edytowane)

ja osobiście wybieram sie do janowa podlaskiego do technikum mechanizacji rolnictwa z hum mialem 35 a z mat-przyr 30 a z ang nastrzlałem na 22 i skonczyłem po 12 mninutach rekord szkoły :)) czy moze ktos mi o tej szkole powiedzieć jakie wymagania i co sie dzieje na praktykach

Edytowane przez Bykbolszewik1
Opublikowano

Ja za rok wybieram się do technikum rolniczego w Bolesławowie. A przedmioty do tej szkoły to:

Polski

Matma

Obcy

hista, biola, fiza, chemia, gegra z tych pięciu przedmiotów wybiorą ten z którego bede miał najlepszą ocenkę ;)

Pozwolę sobie jeszcze dodać że ta szkoła rolnicza w bolesławowie ma 250ha, konie, krowy rasy LImousine, krowy mleczne i trzode chlewną więc ciągnie mnie tam ;) ;)

Wybiera się ktoś tam w tym roku lub za rok? :rolleyes:

Opublikowano

ja mam średnią 4,60, a pkt to tak sobie 34 z humana, 34 z mat-przyro, 23 z anglika.

P.S. Ktoś z was ma stypendium w "Fundacji Dzieło Nowego Tysiąclecia", jak tak to może zrobimy spotkanie na obozie w Bydgoszczy.

Opublikowano

U mnie średnia 3,5 :P A na technik rolnik liczą się oceny z polaka, matmy angola, histy, bioli, fiza, chemi i gegry ale później z tych 5 ostatnich przedmiotów wybierają ten z którego mam najwyższą ocenkę czyli u mnie jest to biola :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

hejka, jak u was z zainteresowaniem do szkół rolniczych? tam gdzie chciałem iść czyli do tech. mechanizacji rolnictwa tylko 3 osoby złożyły papiery, a na agrobiznes 11. Czyli z mechanizacji nici angry.gif:( No i papiery przeniosłem do tech. informatycznego... :|wink.gif

Edytowane przez robuch6