Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'przedni most'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories

Kategorie


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


>

Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Kod pocztowy

Znaleziono 4 wyniki

  1. Witam, Chciałbym się Was poradzić w sprawie wycieku z przedniej zwolnicy. W miejscu gdzie zaznaczyłem na zdjęciu strzałką wycieka olej i jest luz w miejscu w którym wałek wchodzi do koła. Luz jest wyczuwalny ręką i wynosi ok 2mm. Niedawno został wymieniony uszczelniacz w tym miejscu, jednak luz powoduje to że olej wciąż cieknie (po kilku mth od naprawy). Wyciek jest od strony koła, a od strony mostu przedniego jest szczelnie. Ma ktoś pomysł jak usunąć luz 2mm w miejscu strzałki na zdjęciu? Dodam że w drugim kole jest bez luzu.
  2. WItam kupiłem massey fergusona 590 i mam problem ponieważ nie załącza się przedni napęd.Jak go załączyć? Proszę o szybką odpowiedź!
  3. Witam panowie na pewno wielu z Was juz wymieniało uszczelniacz na wałku atakującym w przedniej osi Dana. Mam problem z odkreceniem nakretki koronowej a bez tego nie wyjme tulejki i nie wydłubie uszczelniacza. Naturalnie nie mam takiego klucza z 4 wypustami zeby odkręcic tą nakrętke a zdaje sie, ze z tłuczenia meslem nie bedzie nic dobrego. Macie drodzy forumowicze jakiś sposób na ten uszczelniacz i nakrętke? Instrukcja mowi, ze trzeba to pozniej dokrecac 400Nm wiec to tez byle czym nie da sie zrobić.
  4. Witam. Panowie mam problem z przednim mostem carraro w zetorze 10540 z 98r. a mianowicie jak włączę przedni napęd to cały czas ciągną mi dwa koła na raz , prawe i lewe, niezależnie czy jadę prosto czy skręcam. Problem zauważyłem nie dawno a dziś nastąpił efekt takiej jazdy, rozerwało mi krzyżak i jego mocowanie w prawej półosi. Jak założe te częsci nowe (a ich koszt to około 1300 zł) to obawiam sie że za jakiś czas stanie się to po raz kolejny. Moje pytanie brzmi dlaczego ciągną dwa koła jednocześnie i jak to naprawić? z góry dziękuję za odpowiedzi
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj