Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'nie dziala'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories

Kategorie


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


>

Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Kod pocztowy

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam Mama taki problem z moim jeleniem otóż podczas jazdy brakuje mu mocy jadać samym pustym ciągnikiem na pełnym gazie pokazuje zaledwie 1900 obr a czasem nawet mnie po czym sie zapowietrza, gaśnie i trzeba go odpowietrzać potem jakoś odpali. dodam ze pompka w baku wymieniona filtr tez był wymieniany a i najczęściej dzieje się to jak poziom zbiornika sięga polowy albo spada poniżej wiec jest to trochę uciążliwe jak by ktoś wiedział jaki może być problem to proszę o podpowiedz
  2. Witam . posiadam ciagnik claas 836 ktory jest wyposazony w ehr tce t 15 niestety jest problem ehr nic nie reaguje jak nim operuje ,siewci sie ciagla czerwona lampka . dodam ze dzialaja tylko przyciski na lewym blotniku ale to i ich funkcja jest odwrocona tzn podnoszenie opuszcza a opuszczanie podnosi . jesli ktos cos wie lub moze mi pomoc to z gory dziekuje .
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj