Skocz do zawartości

Efekt wędzenia


marek1977
  • Like 2

Rekomendowane komentarze

52 minuty temu, malinalbe napisał:

strasznie czerwony. a jaki smak ma jakiś inny ?

Smak pozostaje ten sam, jak by dodawał gałązki jałowca to już co innego , ale ta mieszanka czereśni i brzoskwini to mój patent na kolor kiełbasy.

Odnośnik do komentarza

A dla mnie olcha wędzi za ciemno 😉 najczęściej wędziłem na jabłoni i wiśni. Ile ludzi tyle gustów 😅

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
dawid12 napisał:

Wygląda jak jakaś wege kiełbasa z buraka 😁

na Węgrzech robią podobnie wyglądająca paprykowa, nawet dobra. była też sprzedawaną w biednej bronce z jakiś polskich zakładów i nazywała się właśnie kiełbasa węgierska i też była całkiem całkiem

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v