malinalbe 159 Opublikowano 24 Marca strasznie czerwony. a jaki smak ma jakiś inny ? Odnośnik do komentarza
marek1977 1383 Opublikowano 24 Marca 52 minuty temu, malinalbe napisał: strasznie czerwony. a jaki smak ma jakiś inny ? Smak pozostaje ten sam, jak by dodawał gałązki jałowca to już co innego , ale ta mieszanka czereśni i brzoskwini to mój patent na kolor kiełbasy. Odnośnik do komentarza
aprochota 340 Opublikowano 25 Marca są różne kombinacje wędzenia ale według mnie olcha jest najlepsza. zresztą co kto lubi Odnośnik do komentarza
Sylwekx25 5907 Opublikowano 25 Marca A dla mnie olcha wędzi za ciemno 😉 najczęściej wędziłem na jabłoni i wiśni. Ile ludzi tyle gustów 😅 1 Odnośnik do komentarza
jarekm411 219 Opublikowano 25 Marca dawid12 napisał: Wygląda jak jakaś wege kiełbasa z buraka 😁 na Węgrzech robią podobnie wyglądająca paprykowa, nawet dobra. była też sprzedawaną w biednej bronce z jakiś polskich zakładów i nazywała się właśnie kiełbasa węgierska i też była całkiem całkiem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się