MagdaWasielewska 0 Opublikowano 8 Maja 2023 Witam grupowiczów , pytanie odnośnie parametrów branych pod uwagę podczas skupu "pszenicy konsumpcyjnej "bierze się białko ogólne czy białko w suchej masie ? Odnośnik do komentarza
misio3p 2236 Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) Bardzo ładna pszenica! Edytowane 9 Maja 2023 przez misio3p Odnośnik do komentarza
MarcinKa 189 Opublikowano 9 Maja 2023 A jakie pole fajne. Na takim to się chce uprawiać. Odnośnik do komentarza
JD1188 127 Opublikowano 9 Maja 2023 Jednak po Horschu lepiej wszystko rośnie 😁 Odnośnik do komentarza
piotr89 50 Opublikowano 9 Maja 2023 13 godzin temu, MagdaWasielewska napisał: Witam grupowiczów , pytanie odnośnie parametrów branych pod uwagę podczas skupu "pszenicy konsumpcyjnej "bierze się białko ogólne czy białko w suchej masie ? Pobraną próbkę bada się na zawartość białka za pomocą podczerwieni. Czyli bada się białko ogólnie w danej próbce bez wyodrębniania suchej masy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się