Skocz do zawartości

słoma jęczmienna



takiej słomy jeszcze nie miałem. jak to teraz stalerzowac?

Rekomendowane komentarze

Tu nie chodzi że talerzówka czy gruber będzie się zapychał , bo jak jest nisko skoszone i słoma drobno pocięta , to z zapychaniem raczej problemu nie będzie . Obawiałbym się raczej czy talerzówka się przetnie w głąb gleby , bo słoma jęczmienna jest jak wata , i jak talerzówka nie za ciężka , to może się toczyć po wierzchu .

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v