Kverneland 4x16"
 

Kverneland 4x16"

  • 3513 wyświetleń

odpicowany do sezonu jak wsk-a na przegląd.... :D



Informacje o zdjęciu Kverneland 4x16"


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • pedro2
  • 1218 5064

Gdzieś Ty te scinacze przykręcił? Wygląda jakby bezpośrednio do odkładni... Będzie wszystko szło górą, muszą być wyżej. Chyba że 5km/h to ta ☺️

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • TheRolnik1992
  • 26 290

Ładnie. Ostatnio miałem okazję takiego piaskować w całości. Problem był tylko z wjazdem do pracowni, bo jednak 360 3p nie ma aż tak dużego udźwigu 😁

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • FINN
  • 1174 5110
12 minut temu, pedro2 napisał:

Gdzieś Ty te scinacze przykręcił? Wygląda jakby bezpośrednio do odkładni... Będzie wszystko szło górą, muszą być wyżej. Chyba że 5km/h to ta ☺️

bezpośrednio do odkładni, spadek po Atlasie, na starych odkładniach przetestowałem i jest ok ;)

8 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Kup uchwyty.

chyba raczej już nie będę nic do niego dokupywał, bo może na jesieni zmieni właściciela... leżały w garażu i się kurzyły to przykręciłem ;)

4 minuty temu, TheRolnik1992 napisał:

Ładnie. Ostatnio miałem okazję takiego piaskować w całości. Problem był tylko z wjazdem do pracowni, bo jednak 360 3p nie ma aż tak dużego udźwigu 😁

przecież aż tak ciężki nie jest... gdyby miała atlasa podnieść to tak... ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • jonek98
  • 1866 7356

to chyba pompa słaba była w tej 60,bardzo ciężki ten pług nie jest tylko resor trochę waży

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
Gość

Napisano (edytowany)

  • Gość

......

Edytowano przez Gość

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • TheRolnik1992
  • 26 290

A sorry 😅 tamten był nieco większy , chyba 4×30 lub 40 moja pomyłka.....

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • TheRolnik1992
  • 26 290

Wątpię żeby pompa była słaba, bo w zeszłym roku wymieniona wraz z uszelniaczami na tłoku i sam tłok. Możliwe że zawory bezpieczeństwa są za słabo ustawione bo tylko na 12 Mpa chyba 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • jonek98
  • 1866 7356

możliwe,w każdym bądź razie problemy ze stabilnością może mieć lekki problem ale raczej nie z podnoszeniem

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • FINN
  • 1174 5110
13 godzin temu, Pomorzanin1222 napisał:

Ile będziesz cenił ten pług?Jak co daj znać chętnie ug wymienie na takiego.

nie wiem jeszcze ale na pewno średnią rynkową... no ten zastąpił Atlasa...

5 godzin temu, claasmercator napisał:

Ile trzeba mieć na taki plug ? A wie ktoś ile taki Ale na kółku?

różnie, poprzeglądaj ogłoszenia , Ten jest na oryginalnym metalowym kułku

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj