:)
Roman4321 1409 Opublikowano 22 Grudnia 2018 zapodaj przepis czego ile dałeś Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425064
mszk8 123 Opublikowano 22 Grudnia 2018 1410 do popicia Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425075
Szymi40 1469 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Tyle to my ze szwagrem w jeden wieczór za zakąskę wciągamy.... Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425085
PitTerro 23 Opublikowano 22 Grudnia 2018 @Roman4321 5 kg karkówki, 5 kg łopatki, 1 kg podgardla, łyżka cukru, bulion/rosół, czosnek, pieprz, sól do smaku Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425093
Roman4321 1409 Opublikowano 22 Grudnia 2018 ile czosnku pieprzu rosołu mięsko skąd? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425102
PitTerro 23 Opublikowano 22 Grudnia 2018 rosołu tak około 0,5 litry, litra, czosnku też na oko dajemy około sto, może sto pięćdziesiąt gram, resztę się sypie i miesza, piecze odrobinę na patelni żeby spróbować co jeszcze dodać, zależy co kto lubi Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425109
artur125 1328 Opublikowano 22 Grudnia 2018 co Ty Romek w GUS-e robotajesz? PitTerro bez wołowiny? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425114
soltys48 21716 Opublikowano 22 Grudnia 2018 3 minuty temu, PitTerro napisał: rosołu tak około 0,5 litry, litra, czosnku też na oko dajemy około sto, może sto pięćdziesiąt gram, resztę się sypie i miesza, piecze odrobinę na patelni żeby spróbować co jeszcze dodać, zależy co kto lubi a po co na patelnię? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425116
artur125 1328 Opublikowano 22 Grudnia 2018 U mnie na próbę idzie w jelito i się parzy bez wędzenia. Ludzie próbują na surowo, ale ja ani ojciec nie bardzo , a brata nie było pod ręką Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425120
Roman4321 1409 Opublikowano 22 Grudnia 2018 arturo tez coś zadymiasz? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425128
Gość onyyy Opublikowano 22 Grudnia 2018 54 minuty temu, Szymi40 napisał: Tyle to my ze szwagrem w jeden wieczór za zakąskę wciągamy.... To z Was ale chopy muszą być a gdzie tu się jeszcze napić Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425136
artur125 1328 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Romek jak by się czasami nie zadymiło, to bym już na wegetarianizm przeszedł Sklepowe to tylko kabanosy ujdą Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425142
Roman4321 1409 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak by co to moge pomóc posprzatać te kiełbaski Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425153
PitTerro 23 Opublikowano 22 Grudnia 2018 spokojnie w środę już ich nie będzie Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2425158
bandit66 344 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Próbuje się do smaku i bdb jest kromka z surowym farszem Im więcej wołowiny tym lepsza kiełbasa, jeszcze kminkiem trzeba posypać ____________________ Pozdrowienia Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2426018
Roman4321 1409 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Najpierw stan wyjściowy sypiesz i mieszamy dopiero potem dostraja się smak jeszcze poprawka na wędzone i przenikanie przypraw, nie łatwo jest robisz dwa razy a smak inny Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743981-dzisiejsze-wyroby/#findComment-2426037
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się