Skocz do zawartości

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Zetor-7340
  • 14 362

Ile dostało N? 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • matti6
  • 27 492

Na wiosnę pierwsza dawka 100 kg saletry, druga dawka 180 saletry i 50 kg mocznika. Czyli ogólnie dostała około 130 N

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
Mikruss

(edytowany)

  • Zaawansowany
  • Mikruss
  • 121 2387

Czemu mocznik?

Edytowano przez Mikruss

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Zetor-7340
  • 14 362

Bardzo jasne, u mnie wygląda tak 

IMG_20180504_142621.jpg

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • matti6
  • 27 492

Ma większą zawartość azotu i od kilku lat stosujemy mocznik również przed siewem i widzimy różnice. Mikruss napisał: Czemu mocznik?


U mnie też ciemne tylko takie zdjęcie wyszło.

Zetor-7340 napisał:

Bardzo jasne, u mnie wygląda tak 

IMG_20180504_142621.jpg

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Użytkownik
  • pietrek747
  • 4 73
Od czego robią się takie jasne czubki kłosa jak na tym zdjęciu?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • fezoi
  • 63 1059

Wciornastek może być .

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.