Owies Bingo

Sytuacja na dzisiaj- siany 3.04 przedsiewnie 250kg Lubofoski, klasa ziemi V. Boje się z czymś wjechać żeby go całkiem nie spalić


Informacje o zdjęciu Owies Bingo


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • GRZES1545
  • 694 2018

U mnie w mieszance mam jeszcze gorzej, ale to nowa działka i muszę badania robić i wapno na pewno dawać,

Co robisz z owsem Janusz? wszystko skarmiasz czy masz gdzieś zbyt?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • robi57362
  • 312 3474
ja w taki jechalem plonwitem zboża siarczanem magnezu i saletra wapniowa i teraz nie widac różnicy z tym co byl zdrowy

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Setik
  • 408 3607
podobno nie wolno mieszać saletry wapniowej z mgs

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • tytanowyJanusz
  • 290 2725
Grzesiu żadnej zwierzyny nie trzymam więc wszystko co wykosze idzie do sprzedania. Ja go też ratowałem dolistnie i wyszedł już z opresji

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • tytanowyJanusz
  • 290 2725

owies po aplikacji odżywek dostał 90kg saletry, z ochroną od chwastów dałem sobie spokój- zaplonował na poziomie 2.6t/ha

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.