Skocz do zawartości


Inne zdjęcia w Traktory Case

Case 5150 pro

Witam Case 5150 pro mam problem z hydrauliką mianowicie chodzi o to że po uruchomieniu ciągnika działa ona dopiero po 2 minutach (chodzi o podnośnik,  ładowacz oraz wyjście na węże hydrauliczne )  gdy juz dziala sprawdzilem cisnienie jest koło 200 bar ... Natomiast jeżeli chodzi o jazde polbiegi wspomaganie wszystko działa od razu ... 

Co zostało zrobione 

-wymienione filtry 2 od hydrauliki

-sprawdzone elektro zawory 

Znajomy mówi że może to być zawór mechaniczny na pompie nie mam pojęcia gdzie on może być 


Prawa autorskie

© Agri

Informacje o zdjęciu Case 5150 pro


5 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Napisz ten opis , jeszcze raz bo wątpię żeby komus się chciało czytać ten rozlazły słowotok bez interpunkcji , sam zacząłem ale skończyłem na pierwszej linijce. 

Posiadam 5130. Ogólnie te Ciągniki są bardzo wrażliwe na olej w hydraulice. Może gdzieś po mieszałeś od obcej maszyny albo nie ma odpowiednich parametrów. U mnie też tak się dzieje że musi się rozgrzać olej żeby podnośnik podniósł. wcześniej po wymianie oleju było wszystko ok. musiałem gdzieś pomieszać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.