Ansja 747 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tak,a dokładnie dzisiejszy zbiór Troszkę to nawet dziwne,że rosną gdyz jest dość sucho w lesie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2017 Oj chyba robaczki już się poczęstowały :unsure: . Odnośnik do komentarza
Ansja 747 Opublikowano 15 Czerwca 2017 A tam robaki...Przynajmniej można smażyć bez tłuszczu te grzybki Odnośnik do komentarza
Ansja 747 Opublikowano 15 Czerwca 2017 E tam i w piątek dadzą się zjeść... przecież to chude mięso czyli można ...albo po dyspenze iść do proboszcza Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2017 Tylko porządnie usmaż , żeby same z talerza nie zwiały . Odnośnik do komentarza
extrabyk 5594 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Tu to akurat ślimaki ucztowały a jak są ślimaki na grzybie to znaczy robaków nie ma i grzyb zdrowy. Możesz usmażyć też ze ślimakami i zaprosić jakiegoś Francuza na kolację Odnośnik do komentarza
Cihu 151 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Na tym zdjęciu grzyby wyglądają jak goryczak żółciowy. Może zdjęcie jest prześwietlone. Większość niedoświadczonych myli goryczaka z prawdziwkami. Ale to byś wiedział bo goryczak (w moim rejonie zwany szatanem) nadaje potrawie nieprzyjemny gorzki smak. Biegunka gwarantowana. Odnośnik do komentarza
extrabyk 5594 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 U nas też grzyby o których piszesz zwane są szatanami ale to akurat są prawdziwe prawdziwki...szatanów naet ślimaki nie ruszają Odnośnik do komentarza
Ansja 747 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Szatami to bym raczej mężczyzn nazwała Odnośnik do komentarza
extrabyk 5594 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zwłaszcza,że wśród nas są też tacy co mają dorodne korzenie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się