Skocz do zawartości

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • JarekBazydlo
  • 466 6560

Jeszcze do kasy daleko:) Hehe że komuś chciało sie dawać do każdego zdjęcia note 1:) Podziwiam i jeszcze raz dodam że nota 1 jest lepsza od 5 bo kogoś zazdrość ściska:)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • tabasco
  • 72 694

Ładne sztuki u Ciebie :) To ten biały co pisałeś że nic go nie obchodzi poza żarciem ? Kiedy pójdą na steki skoro piszesz że jeszcze daleko ?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • JarekBazydlo
  • 466 6560

Tak to ten. Pójdą gdzieś w luty-marzec chyba że z 2 pójdzie szybciej jak będzie potrzebna kasa na wykończenie obory.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • JarekBazydlo
  • 466 6560

Nie trzymam dłużej jak 24miesiące. Rzadko nawet kiedy byk u mnie jest do takiego wieku. Bialy myślę ze do sprzedaży osiągnię tak 850-880kg

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.