Skocz do zawartości

Żyto hybrydowe

<p>co tu sie stalo? niskie ph czy niedobor czegos?</p>


  • Like 1

Informacje o zdjęciu Żyto hybrydowe

Zrobione z samsung SM-N910F

  • 4,8 mm
  • 1/257
  • f f/2.2
  • ISO 40
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • damianus2222
  • 115 1809

podobne zyto ma kolega ale cale pole... sial niby na 1 dawke 200kg canwilu i dał kizeryt a koloru nie ma, nie rośnie i blade. Dzis sie zastanawiam, czy aby nie za gleboko oral (bo kupil nowego konia), fakt jest taki ze bez nawozu pod korzen ale inny sial tez bez nawozu pod korzen tylko ok 5 wrzesnia i rzadko 1 dawka azotu 280kg wczesnie i nic wiecej i ma wyyglade na 4 t lekko ale co pokaze maj i czerwiec to sie zobaczy.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • marek28366
  • 1 138

Jak wyciągnie się martwica to co pozniej tylko pozostaje orać trochę płycej? Macie jakieś sprawdzone sposoby jak uratować to zółte zboże?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • crickmaverick
  • 102 260

to napewno nie martwic oram max 20-22 cm pod zboza, moim zdaniem do zakwaszona gleba ale chce sie upewnic czy ktos miła taki przypadek

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.