Skocz do zawartości

Rzepak ozimy Marcello



Wschodnie Mazowsze


Rekomendowane komentarze

@TheBociek1996 każdy ma swoją teorię.Ja też dużo tne.Zbieram zazwyczaj z żyta.W sumie to ona wraca z powrotem tylko w innej formie;-) Za tonę słomy mam ok 4t kurzaka.Mi się to opłaca szczególnie na kawałkach które dokupuje.Dużo szybciej wracają do kultury.Też mi się smiać chce jak ludzie u nas sprzedają słomę do wytwórni podłoża pieczarkowego,4-5 lat i klepisko na polu

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v