Skocz do zawartości

Pszenżyto Tomko

Mario5

siane 17 września obsada 400 szt /m trochę mokro


Informacje o zdjęciu Pszenżyto Tomko


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Mario5
  • 10 186

Ile powinno być rozkrzewień przy takiej normie siewu aby uzyskać jak najlepszy plon?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • dachu127
  • 79 1113

moim zdaniem za gęsto. we wrześniu to 300 sztuk Max. pewnie będziesz miał problem z grzybem i będzie wylegać.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Mario5
  • 10 186

zależy też od rejonu za zachodzie to można siać później ale jak u mnie na wschodzie to sieje się wcześniej

    • Like 1

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • misio3p
  • 925 2063

Ile powinno być rozkrzewień przy takiej normie siewu aby uzyskać jak najlepszy plon?

2 rozkrzewienia max.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Cihu
  • 146 2114

Wy na prawdę uważacie, że to pszenżyto ze zdjęcia jest za gęste?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Cihu
  • 146 2114

To za pewne hybryda wiec zapewne za gęste

Pszenżyto Tomko to hybryda.... taaa hybryda pszenicy i żyta :)  <_<

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.