Informacje o zdjęciu Byczek

Zrobione z NIKON COOLPIX L21

  • 6,7 mm
  • 10/300
  • f f/3.1
  • ISO 250
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Adrian_K_90
  • 199 1063

W typie mlecznym czy mięsnym. Podobne wychodzą przy krzyżowaniu montbeliardów z duńskimi, ale moje w wiekiem czarniały. Jeden byczek którego zostawiłem sczerniał całkowicie.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • themrsakmejek
  • 200 1077

Bydła jest około 25 szt.

Krowa simental a byk nie pamiętam :)

Każda sztuka jest ochrzczona :) :)

Może trochę bardziej mleczny typ :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • songo
  • 1136 9219

skoro krowa SM to byk raczej LM skoro taki rudy się urodził, ja krowy HO/MM puszczam LM to po MM wychodzą często takiej maści a po HO, to albo biało-czerwony albo czerwony, czasem czarny :P

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Dodaj komentarz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.