Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Byczek

Zrobione z NIKON COOLPIX L21

  • 6,7 mm
  • 10/300
  • f f/3.1
  • ISO 250
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

13 komentarzy

Rekomendowane komentarze

W typie mlecznym czy mięsnym. Podobne wychodzą przy krzyżowaniu montbeliardów z duńskimi, ale moje w wiekiem czarniały. Jeden byczek którego zostawiłem sczerniał całkowicie.

skoro krowa SM to byk raczej LM skoro taki rudy się urodził, ja krowy HO/MM puszczam LM to po MM wychodzą często takiej maści a po HO, to albo biało-czerwony albo czerwony, czasem czarny :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.