Ursus C-330

Ciapek i Polonez nie odpaliły już 2 dzień, a Skoda i Zetor bez większych problemów :D



Informacje o zdjęciu Ursus C-330

Zrobione z LG Electronics LG-D390n

  • 3,4 mm
  • 1/237
  • f f/2.5
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Mariusz-C330M
  • 9 177

W tym Atu Plus jaka jest wersja silnikowa, 1.6 GSI czy 1.6 GLI ?

Polonez nie odpalał, bo może akumulator słaby. Rozumiem, że odpalałeś na benzynie.  :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • PolonezAtu
  • 90 367

1.6 Gli, niestety najsłabszy silnik ale w zimę zabawa nie do opisania :D Poldek ma nowy aku bo robię nim miesięcznie około 1200 km i musi wytrzymywać. Tak odpalałem na benz :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.