Skocz do zawartości

Ursu C-360


mateuszc355

Ostatni kurs :)

  • Like 1

Rekomendowane komentarze

@eryk94 woziliśmy od kwietnia po 3 razy w tygodniu a beczka 2 tyś ,

@dawid3p nie wywar woziliśmy na bieżąco :) My dziennie dawaliśmy ok 2 wiadra na łeb rano i wieczorem , zależy czy był wywar gęsty czy nie :)

Odnośnik do komentarza

Wywar gorzelniany jest produktem ubocznym powstającym przy wytwarzaniu alkoholu etylowego (spirytusu) do celów spożywczych lub bioetanolu jako dodatku do paliw.

Wywar gorzelniany jest paszą wodnistą o zawartości suchej masy zaledwie 8 – 10 proc. i niskiej koncentracji składników pokarmowych (białko na poziomie ok. 2 proc.), dlatego też nie nadaje się do przechowywania (szybko pleśnieje) i musi być podawany zwierzętom w formie świeżej. Pasza ta jest również dostępna w formie suszonej (DDGS) 

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v