Skocz do zawartości


Inne zdjęcia w Ursus C-4011 - C-362

10 komentarzy

Rekomendowane komentarze

@eryk94 woziliśmy od kwietnia po 3 razy w tygodniu a beczka 2 tyś ,

@dawid3p nie wywar woziliśmy na bieżąco :) My dziennie dawaliśmy ok 2 wiadra na łeb rano i wieczorem , zależy czy był wywar gęsty czy nie :)

Wywar gorzelniany jest produktem ubocznym powstającym przy wytwarzaniu alkoholu etylowego (spirytusu) do celów spożywczych lub bioetanolu jako dodatku do paliw.

Wywar gorzelniany jest paszą wodnistą o zawartości suchej masy zaledwie 8 – 10 proc. i niskiej koncentracji składników pokarmowych (białko na poziomie ok. 2 proc.), dlatego też nie nadaje się do przechowywania (szybko pleśnieje) i musi być podawany zwierzętom w formie świeżej. Pasza ta jest również dostępna w formie suszonej (DDGS) 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×