Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Jęczmień ozimy

Zrobione z SAMSUNG GT-I9505

  • 4,2 mm
  • 1/1300
  • f f/2.2
  • ISO 50
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Nowicjusz
  • Todiasz
  • 0 42

Właśnie chciałem zapytać jak one wyglądają u was. Nie wiem czy mam go zostawiać czy jeszcze siać jury.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Nowicjusz
  • Todiasz
  • 0 42

Trochę za wcześnie go wysiałem i za gęsto. Jesienią wyglądał pięknie. Była zbyt długa i wydaje mi się, że wdał się grzyb. Na początku marca wysiałem 150kg/ha saletrosanu i tydzień później 100kg/ha saletry. Szkoda mi już go orać..

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • TheBociek1996
  • 562 2633

talerzówka, gruber lub jakiś agregat uprawowy, płytko spulchnić i zasiać jary jęczmień jeszcze jest spokojnie czas

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • czesio200
  • 1619 7231

coś tam z niego będzie ;)  u mnie podobnie na jednym polu też wyrósł za duży do tego te"zimy" teraz nie sprzyjają jęczmieniowi... ;[

siałem coś koło 15-16 września, ale i tak za wcześnie.

ja swój zostawiam co będzie to będzie dostał saletry na start teraz dostał dolistnie siarczan mocznik i kristalon i zobaczymy co dalej.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.