Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • pp1208
  • 593 5487

nowy nabyte ? bardzo zadbany egzemparz, jaki ma przebieg i z którego jest roku ? piątka odemnie ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • krzysiek79w
  • 31 545

pracował na dość dużym areale jak na swoją moc ja żadnych problemów nie miałem z hydrauliką wymienilem tylako dwa elektrozawory na pół biegach od 2-ki i 3-ki,w skrzyni olej gulfa a silnik na turdusie,to rok 96 ma obecnie 6832mtg.ja zrobiłem przez trzy lata 1282mtg kupiony był we Francji, blacharka kompletnie od restaurowana i wymalowana chyba nie sądzicie ze maszyna z tych lat tak by wyględała, lakie z gamy porszaka znajomy lakiernik który pracuje w firmie tiuningowej załatwił i pomalował koszt około 3 tysie robocizna malowanie i drobne poprawki blacharki ,całkowity koszt renowacji to około 4,2 tysia. ale efekt jest super.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Dodaj komentarz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.