Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Ursus 1634

Zrobione z Nokia E6-00

  • 779/1000000
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

Gość 82sylwek82

Napisano

  • Gość 82sylwek82

Lepiej ciągnąć 4 skiby i żeby ciągnik miał lżej a szybciej jechać i na to samo wyjdzie i mniej spali.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Grzybekk
  • 16 231

Pogoda średnio sprzyja, było i tak za sucho, dobrze że kawałek w dole to chociaż wilgotniej było. Tu nie wiem ile mi spalił, bo głęboko go puściłem, nie liczyłem. Przy normalnych warunkach łyknie mi 12,5 l/h a w godzinę zrobiłem na kawałku długości 550 m 1,3 hektara tak około. Jak niewygodny kawałek to schodzę do 1 ha/h.

 

Jeżdżę jedynką szosową, skrzynia 3 biegi. Jakby była skrzynia 4 to latałbym 2 szosową, chyba że na górkach to wiadomo że nie.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Grzybekk
  • 16 231

Sprawuje się bardzo dobrze, jedynie poprzedni właściciel go troche zajechał a remonty zrobił na odwal i wyszło parę błędów, które kosztowały kilka tysięcy, ale jak trafisz niezajechany to będziesz zadowolony. Szukaj ze skrzynią 4, bo na 3 czasem brakuje biegów.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.