Skocz do zawartości

Z albumu:

Sezon 2014

  • 44 zdjęć
  • 0 komentarzy
  • 236 komentarzy obrazka

Informacje o zdjęciu Sipma AU220 Dzik

Zrobione z NIKON CORPORATION NIKON D3100

  • 26 mm
  • 10/1250
  • f f/4.2
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • 1231Karol
  • 60 360

Przy gruberze liczy się prędkość , a na moje górki i glinę zapas mocy nie zaszkodzi , jakiegoś ogromne areału nie posiadam , więc i tym się wyrobie , takie moje hipotezy , a jaka prawda okaże się w praktyce :) 
Dzięki ;) 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • izydor6280
  • 631 6905

tylko po co gleboko, przeciez to ma byc podorywka ?

 

ile to rzemioslo kosztowalo, bo jesli ceny podobne jak na allegro to spokojnie mogles myslec o mandamie

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • 1231Karol
  • 60 360

Mnie na tym wyposażeniu wyniósł nieco ponad 12 tyś. Na pierwszy rzut oka wykonanie bdb, jutro idzie w pole to będę wiedział coś wiecej

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • 1231Karol
  • 60 360

Nie , po kukurydzy mam już zaorane na zime , gruberowałem pastwisko na usłudze , zaraz wstawię jakieś zdj

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.