Skocz do zawartości

Rzepak ozimy Bonanza

Zenonim

Stan na 13.09.2014. siany 45sztuk/m2. skracany 0,35caryx + 0,35 tebu


Informacje o zdjęciu Rzepak ozimy Bonanza

Zrobione z HTC HTC Vision

  • 3,5 mm
  • ISO 76
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Slomek
  • 185 1632

Nie za szybko to skracanie ? 
Chyba że działasz w ten sposób, że na małe rośliny mniejsza ilość środka? 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Zenonim
  • 59 1550

myśle że wystarczające ilości. rzepak ma 2 pary liści i pojawia się kolejna więc na co mam czekać. 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • krychu
  • 50 2207

Masz sprawdzony taki sposób? Dobrze skraca nie za mocno w tak wczesnej fazie? Jak z chorobami, da radę taka wczesna mieszanka utrzymać rzepak bez konieczności poprawki na choroby?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Zenonim
  • 59 1550

przecież to jest faza skracania rzepaku. rzepak ma 4-5 liści właściwych. więc na co czekać

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • aro1975
  • 135 4098

zarówno caryx jak i toprex spokojnie utrzymuje rzepak bez chorób do końca wegetacji. Toprex ma rejestrację w czechach od 2 lisci jak sie nie mylę - więc nie ma na co czekać

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.