Skocz do zawartości


Inne zdjęcia w Prace w Wykonaniu Kamil5435

Zetor 12145

Mój weteran. Podczas przerwy w gnieceniu aby trochę spadł z temperatury.... wskaźnik wskoczył aż na 110 ( dla zrozumienia na wskaźniku jest od 60 do 120) ....


Z albumu

Prace w Wykonaniu Kamil5435

  • 16 zdjęć
  • 0 komentarzy
  • 246 komentarzy obrazka

Informacje o zdjęciu Zetor 12145

Zrobione z Canon Canon EOS 600D

  • 44 mm
  • 1/160
  • f f/8.0
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

14 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Gość Profil usunięty

Czemu błotnik zdejmujesz ? Przecież przy 110 to już sie gotować powinno :D Ostro musiałeś dawać w palnik że przy gnieceniu się tak zagrzał :>

Han - jakaś wieź nie pozwala nam go sprzedać ;)

Case - bo przy gnieceniu sianokiszonki można go szybko wyrwać ;) No 4 w przód i w tył i obroty 1700-1900 a to wszystko przez to duże tempo narzucone przez wożącego :D Na drugi pokos będzie wsparcie i na dwa będe gniótł ... a zagrzał się bo co chwila chłodnica się oblepiała...

 

Michał no jajka :D

Jasio 2-3 razy w tyg wyjeżdża z garażu :P

Mateusz chłodnica czyszczona co 15 min :P ! Lepsze niż w DF :P !

Marcin no musiał

damian Dzik :D

Mati - pisałem wyżej czemu

Andrzej - gdzież by tam :P

Kuba dokładnie ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.