Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Jęczmień Ozimy

Zrobione z SAMSUNG GT-S5830

  • 3,6 mm
  • 1/0
  • f f/2.6
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • mp255
  • 7 266

Mi się zdaje że to będzie jakaś śnieć.Było zaprawiane ?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Użytkownik
  • adriano
  • 3 62

kupione w centrali. skracane było w fazie liścia flagowego cerone w dawce około 1,3l i rzeczywiście w miejscach gdzie poszło cerone są takie objawy (pryskałem tylko w "lepszych miejscach").

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • czesio200
  • 1560 7058

panowie u mnie też się takie kłosy trafiają a nie skracałem niczym

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • https://www.facebook.com/Ranczo-Muuu-1377603668939741
  • Xawier
  • 38 527

Ja w życie i pszenżycie takie samo coś mam i w miejscach gdzie było i nie było skracane czy to moddusem czy cerone i nie wiem czym to spowodowane jest

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • czesio200
  • 1560 7058

na moje to nie mróz. dlaczego występują tylko pojedyńcze kłosy/ jak by je mróz uszkodził to by był jakiś wyraźny procent kłosów takich a nie kilka na polu...

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.