Skocz do zawartości

Ursus C-330

KamilF1

Wpadeczka wypadeczek ;)

WPADKA TYGODNIA 27 XI - 3 XII 2011


Informacje o zdjęciu Ursus C-330




Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • wsk
  • 6 264

sądząc po twoim nicku bawiłeś się w Formułe 1 :D jak ty to zrobiłeś ????

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Dziedzio92
  • 42 1303

Ciapek i ładowacz nie pasują do siebie , po jakimś czasie musi takie coś wystąpić . Jeśli ktoś chce konkretnie bawić się ciałkiem z ładowaczem niech wsadzi po 2 stronach kawałek grubej blachy żeby posłużył za niby rame .

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • rafal
  • 7 406

Ciapek i ładowacz nie pasują do siebie , po jakimś czasie musi takie coś wystąpić . Jeśli ktoś chce konkretnie bawić się ciałkiem z ładowaczem niech wsadzi po 2 stronach kawałek grubej blachy żeby posłużył za niby rame .

 

Co Ty gadasz.. ja na c-330 mam ładowacz jakieś 15 lat i nie ma takiego problemu.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
Gość Profil usunięty

Napisano

  • Gość Profil usunięty

Ale wpadka! Turem nie mógł się wypchnąć?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • wojtas972
  • 8 968

ciagnik nie jest przelamany na spolowieniu silnik skrzynia tylko przednia os oberwala sie od bloku

chyba ktos za duzo hopki robil :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
Gość Profil usunięty

Napisano

  • Gość Profil usunięty

Oj tam Oj tam , wyklepie sie szwagier nie ? :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Czarox
  • 56 809

mi sie wydaje ze tu wspornik osi przedniej sie z silnikiem rozpołowił nakretki byly niedokrencone czy szpilki sie pourywaly :blink:

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Nowicjusz
  • ptw
  • 2 39

trochę szpachli farby , i będzie bezwypadkowy z symbolicznym przebiegiem :lol:

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • slawny
  • 6 768

wg mnie tak sie stalo przez niedokrecone sruba spajajace przednie zawieszenie i blok silnika, u mnie tez tak sie dzialo kiedy moj sprzet byl intensywniej eksploatowany.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.