Skocz do zawartości

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • sylwek20prosto
  • 0 298

Dziwie się , że na taka ilosc nie robisz w silos taniej by wyszło , no chyba że masz dalej laki to bym też został przy belach ale to moje spostrzeżenia każdy robi jak uważa pozdro.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • macin87
  • 65 1674

O ja ile tu tego. Belki niedość że równiuśko ustawione to jeszcze wręcz idealny kształt mają (pewnie po prasoowijarce?)A pewnie ich jest tu ze 2tys. :o

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • quiet69
  • 8 138

Chłop dzwoni.. panie ja to chcę z lucerną, a następny a ja z koniczyną... weź znajdź te z lucerną, które były z koniczyną, a które są mieszane :blink: ... przyjedz i wybierz ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • New1
  • 16 1473

Marker i L , K , M i wszystko byloby wiadome tylko kto mialby czas to robic .. :D moze ktos wynajdzie przy praso-owijarce wykrywacz rodzaju rosliny i zaznaczanie pieczecia odpowiedniej liery na balocie ;) heh

-

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Nowicjusz
  • Darek310
  • 0 3

Jaką prasą były prasowane sianokiszonka jest pocięta przez noże?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.