Skocz do zawartości

Siano

maslak88
Zaloguj się, aby obserwować  

Siano w belkach

Zaloguj się, aby obserwować  


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Lamborghinithebest
  • 6 633

Tak patrze ze jakas jedna bele sianokiszonki masz niewymiarowa. Czyzby to byla koncowa ?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Pawel20
  • 49 1829

To po co ją było owijać, nie-lepiej od razu na sucho dać ją bydłu. Ona nie jest za bardzo zagęszczacza, wiec może się psuć.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Rolnik - Lotnik :D
  • endrju00711
  • 11 1110

Jak się nie mylę prasowana JD 580, więc się nie martw, na pewno dobrze zagęszczona, bo w końcu to prasa zmiennokomorowa. ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Luke16
  • 320 2926

Paweł zgadza się belka jest tak zagęszczona jak wszystkie inne większe belki jutro może zamieszcze foto belki która ma 45cm :D i też jest owinięta folią i to nie pierwsza i nie ostatnia taka belka :D i żadna się nigdy nie popsuła

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Pawel20
  • 49 1829

A to inna sprawa, wiec spoko na pewno wyjdzie dobra belka. U mnie w okolicy multum pras, ale 99% to stałokomorówki wiec dlatego ten mój komentarz.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.