Ursus C-360 + Sipma Classic

Tworkowiak
Zaloguj się, aby obserwować  

Jak myślicie16-17 bel sianokiszonki na godzine to dobry wynik tego zestawu ? (obwiązywanie 1 sznurkiem , bieg - 4 polowa )

Zaloguj się, aby obserwować  


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Tworkowiak
  • 103 1800

Bez najmniejszych kłopotów. Temperatura non stop optymalna i wszystko gra . ;) Machy nie otwieram , mocy nie brakuje .

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • greg93
  • 4 607

Troche wolno belujesz ja perkinsem na 2 albo 3 biegu to wtedy spokojnie można zrobić nawet 30-40bel na h.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • greg93
  • 4 607

Taaaaa flaki wszystko zależy jaki materiał zbierasz i czym zgrabione.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • celeronik
  • 5 1860

No sorry, ale 40ładnych bel słomy na godzine tak małym ciagnikiem to Ci w życiu nie uwierze.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • greg93
  • 4 607

A co ma ciągnik do przepustowości prasy??Uwierz daje rade 3p.A dla twojego nie dowierzania raz przed deszczem belowałem na 4 biegu perkinsem , nie powiem miał co robić ale szedł dzielnie.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.