Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panie i panowie skup zacznie sie od ceny 2zl kilogram.bylem na zakladzie przetworczym i tak mi powiedziano.zapewne jest juz zmowa bo kazdy kupujacy tak mowi.ja sam skupuje owoce.duzo nasciagali z wegier wisni gdzie jej jakosc jest bardzo dobra teraz potrzebuja troche naszej polskiej zeby wymieszac i puscic dalej jako polska,tak samo bylo z truskawka wszyscy mowili ze bedzie placic.cena byla od 2,5zl a skonczyla sie na 3zl w swietokrzyskim.zapewne byla by nizsza cena gdyby mieli ludzi do rwania duzo owocow zostalo w polu.a wracajac do wisni to u mnie w regionie buska zdroju juz zaczyna czerwieniec jutro zaczynamy skup odmian wczesnych,wiec jutro napisze wam jaka cena wyjsciowa.pozdrawiam producentow i skupujacych

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
    • Przez misiekbz2
      Pozwoliłem sobie założyć temat o wiśniach (tak jak jest o truskawkach) gdyż nie znalazłem takiego. Są tu jacyś sadownicy? Zaczęliście zbiór? jak z cenami na przemysł?
    • Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...
v