rafalontko345

Problem z hydrauliką w john deere 2650

Polecane posty

Witam posiadam john deere 2650 w stanie wizualnym bardzo dobrym ale mam problem z hydrauliką.Na zimnym oleju gdy włącze zająca ginie cała hyrdaulika jak go wyłącze to wszystko wraca,na dużych obrotach np.jazda po szosie czy w polu zając jest włączony i jest ok.Jest jeszcze taki problem że jak olej się rozgrzeje do bardzo wysokiej temp na wolnych obrotach nawet przy włączonym zającu hydraulika zaczyna przerywać; w tym momencie nie ma oleju w zbiorniku nad pompą z przodu.Co może być przyczyną tych objawów pompa zasilająca czy coś innego.Proszę o pomoc w naprawieniu mojego johna  :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
lampard    1

Pompa hydrauliki daje zbyt niskie ciśnienie. Jak olej się rozgrzeje to pompa nie ma siły go przepchnąć. Miałem podobny problem w Fergusona.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez dwaa9
      Witam, 
      Kupiłem ostatnio John deere 1640 i mam z nim kilka problemów. Ciężko mi dojść z elektryka. Chodzi o to że nie reaguje na tą stacyjka po prawej do odpalania i świec. Myślałem ze jest zepsuta i nawet kupiłem nowa ale to nie pomogło. Może ktoś pomoże. Może jest coś źle podpięte? Te 2 czerwone kable gdy się złączy to wtedy odpala. 

      Po 2: do czego są te przekaźniki obok bezpieczników? Nie brakuje tam jednego? 

      3 czy bezpieczniki są w dobra stronę? 


    • Przez damiano009
      Witam. Ściągał ktoś kabine w John Deere 1640? kabina sg2. Czy jest dużo roboty z tym? Na co trzeba uważać? Z czym jest najwięcej roboty? Muszę zdjąć kabinę żeby dostać się do skrzyni. Nie wchodzi drugi bieg.
    • Przez MarekB1
      Witam wszystkich .
      Mam takie pytanie . Chciałem kupić  JD2130 z 1975r, po rozmowie z sprzedającym powiedział że  ilość biegów 4 polowe, 4 szosowe i 4 wsteczne . Choć spoglądając na dane techniczne ( chyba że niepoprawnie odczytałem  jest podane (Liczba biegów przód + tył 8+4/16+8).
      Zaznaczem że JD to wersja 4x4 75kM
      Gdyby ktoś był tak uprzejmy i udzielił mi odpowiedzi byłbym bardzo wdzięczny.
       
    • Przez mustafakali
      Witam mam problem z podnośnikiem w john deere 2030 nie chce podnosić na zimnym jeszcze jakoś podnosi ale jak sie rozgrzeje to już kaplica wymieniłem filtry ale jest to samo prosze o pomoc
    • Przez adam18127
      Panowie nie  mogę sobie poradzić z John 1640 mianowicie kupiony nowy rozdziałach ,2 sekcyjny warinskiego. Do  tura. Na niskich obrotach tur szarpie. Zastanawiam się czy musi być orginalny  rozdzielacz John  tur  2 stronego działania podłączony pod tylne wejście   powrót dany do tylu pod korek dławik założony na powrocie i nic nie daję
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj