John deere 3040 odpowietrzenie
Przez
neopuma, w John Deere 4x60 i starsze
-
Podobna zawartość
-
Przez Bogdan0077
Witam,
Posiadam fajny silnik po remoncie z kombajnu 1075, 150km model 6359 TZ02. Nie mogę go sprzedać a stoi nieużywany, więc zastanawiam się, czy dałoby się włożyć go do ciągnika 3350. Kołnierz wygląda tak samo, cały blok jest w zasadzie taki sam. W 3350 mam 100 km, a nie ukrywam fajnie byłoby mieć 150. Waham się tylko, czy skrzynia wytrzyma większy motor no i czy w ogóle ten silnik tam będzie pasował. No i czy chłodnica od 100 konnego silnika da radę go wystudzić.
Ma ktoś z was może doświadczenie w tym temacie?
-
Przez krystiab
Witam ciagle cieknie mi olej z tego zaworu wymienię oring jest 3 dni spokoju. I znowu się zaczyna. Chciałbym się dowiedzieć od czego jest ten zawór i co może być przyczyna ze oring tak szybko ulega zużyciu
-
Przez Mateusz0110
Witam. Panowie wymieniłem w jd 3140 przeguby. Końcówki drążków sworznia i tuleje na których zamontowany jest przedni most do ramy. Łożyska na zwolnicach te w moscie . Zbieżność ustawiona i teraz jest taki problem ze jak skrece kołami do oporu w lewe czy w prawo to koła opony obcieraja mi o ramę. Wychodzi na to że koła wchodzą pod ramę co może być przyczyną czy mocno sfatygowane te ograniczniki na przegubach czy wina będzie gdzieś indziej. Przed remontem byly te same ograniczniki o problemu nie było
-
Przez yukudicu
witam, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma jakieś dane dotyczące spalania tego traktora, bo przeszukałem masę danych i nie ma nigdzie, ile ten traktor spala, a mam mozliwosc zakupy tego traktora, i chce wiedzieć jak się ma spanie w tym traktorku do jego mocy
-
Przez tomekccoolloo
Witam, czy ktoś zalewał skrzynie w 1640 itp. olejem Orlen PLATINUM agro utto ?
Jest różnica Orlen agro utto a Orlen PLATINUM agro utto? Bo różnica w cenie na allegro spora.
-