Ktos93

Ursus 1224 napęd !

Polecane posty

Ktos93    0

Witam.Posiadam Ursusa 1224 mam mały problem z przednim napędem a mianowicie napęd się załącza wszystko prawie dobrze działa ale nie swieci kontrolka od napędu przedniego ;/ czujnik jest założony nowy . Nie mam pojęcia co może byc ;/ 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Karol445    47

Wstydziłbym się zakładać taki temat Zeby nie umieć sprawdzić tak banalnego układu? tego chyba w szkole na fizyce uczą nawet że musi byc obwód zamkniety żeby świeciła żaróweczka a skoro nie świeci to gdzieś się obwód nie zamyka A nikt nie jest wróżką i nie wywróży gdzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez PolskaMoc902
      Jaki polecacie olej do wspomaganie do ursusa 902?
    • Przez PolskaMoc902
      Mam problem z serwomechanizmem jak kupiłem ursusa 902 rok temu wszystko było ładnie pięknie lecz po roku czasu gdy go odpalam to przez 5 min musi postać abym mógł skręcać jedną ręką a tak to dwiema trzeba się siłować a teraz zaczęło trochę się zacinać nawet na rozgrzanym ciągniku sie przycina jaka może być przyczyna pomóżcie nie mam go od nowości i wszystkiego o nim nie wiem pomocy
    • Przez Nieznany1235
      Jak nazywają się te dwa wałki idą do napedzania linki obrotów. I gdzie mogę je znaleźć proszę o link do sklepu. 

    • Przez Bizon_Ursus
      Witam. Koledzy może mi ktos podesłać zdjęcia jak ma podłączony wskaźnik paliwa jaki kolor kabla pod wskaźnik podłączyć. później zdiagnozuje czy pływak działa czy nie w zbiorniku z tego co widziałem są podłączone kable . Pozdrawiam
    • Przez podnośnik123
      Witam, mam problem z podnósnikiem w ursusie c 385. Gdy podniose ramiona na maxa pompa podnośnika cały czas pracuje a wąż dochodzący do pompy jest mega napiety. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem ??
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.