Agregat uprawowo-siewny AGRO-MASZ 3,0m
-
Podobna zawartość
-
Przez malina2277
Witam mam dylemat czy New Holland T5.105 poradzi sobie w agregacie uprawowo-siewnym Agro-masz chodzi głównie o to czy nie będzie go ważyć będzie to ciągnik ze standardowym obciążnikiem bez Tuz-a a agregat 3m Agro-masz 3 rzędy graczek wał paker i mam dylemat czy wziąć siewnik zwykły stopkowy czy talerzowy też Agro -masz;)
-
Przez Milosz27
Witam. W planach mam zakup agregatu kompakotowego w.w. producentow i zbieram opinie na ich temat. Agregaty w podobnej cenie jak najlepiej wybrać, jakie posiadają plusy i minusy, jakiej mocy ciagnik wystarcza do nich na glebach średnich. Proszę o opinie.
-
Przez PiotrMurgrabia
Siemka.
Mam pytanka odnośnie pługu i siewnika. Przymierzam sie do zakupu pługu Akpil km 80 3+1 i nie wiem czy wybrać kołek czy dopłacić do resora. A może coś innego polecicie?
I to samo dotyczy sie siewnika Agromaszu 3m redlica stopkowa ściezki elektryczne i znaczniki hydrauliczne lub Kongskilde w tym samym wyposażeniu wiadomo, że troche droższe, ale czy warto doplacic. Do siewnika planuje dobrac agregat uprawowo- siewny z wałem packera przedstawiciel poleca firme Rolex, jaka opinia o tej firmie.
Jak sie kształtuja ceny w waszym rejonie tych maszyn?
-
Przez rolnikk70
Witam wszystkich planuję kupić nadbudowany zestaw uprawowo-siewny.
Mój dylemat to unia plus 700/3 a agro-masz sn 300.
Redlice talerzowe z kołami dociskowymi, wał pacera.
Proszę o opinie użytkowników tych siewników.
pozdrawiam
-
Przez grzesdz19
Witam potrzebuje pomocy czy ktoś ma bone wirową agro-masz z nabudowanym siewnikiem? Jak tak to czy da rade z deutz fahr 5125
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lemiesze hardox a stal borowa z firmy Agro Bull opinie ?
Massey ferguson 3060 & agregat talerzowy