Stripper header
-
Podobna zawartość
-
Przez DamianGabana
Witam ,
Panowie powiedzcie jak z kontraktacją kukurydzy mokrej na nowy zbiór????????????????
U mnie w Lubelskim 420 - 450 netto
-
Przez Marcin06
Witam, mam na sprzedaż:
-Ładowacz UNHZ 500. Stan dobry w komplecie widły + łyżka. Cena 2800 zł do negocjacji.
-Dmuchawa do zboża z kompletem rur. Bez silnika. Cena 600 zł do negocjacji.
-Rozdrabniacz Bąk. Bez silnika. Cena 120zl do negocjacji.
Woj. Wielkopolskie. Powiat Grodziski
Więcej informacji na priv.
-
Przez Alak
Witam.
Chodzi mi po głowie zakup kombajnu tak za około 150 tyś. Przeglądając serwisy ogłoszeniowe najlepsza opcja wydają się New Holland tx66 tx67 tx68 i John Deere 2266 2268 2066 itp.. Tutaj pytanie moje do was...
Który z tych wymienionych lepszy i dlaczego? Liczę na opinie posiadaczy takich modeli.
Z góry Dzięki😉
-
Przez mateo105
witam wszystkich uzytkownikow mam pytanie do kogos kto byc moze mial ten sam problem co ja otoz chce postawic silos bin 60 i wiem ze musze wyrobic plany i pozwolenia lecz ogolne warunki zabudowy mowia ze musze zachowac 4 m od granicy dzialki. lecz mam 1 problem gdyz w zaden sposob nie pasuje mi stawiac tak daleko gdyz wyjdzie na to ze juz zadnego garazu wiecej na maszyny nie postawie. I tu moje pytanie czy istnieja jakies przeslanki ktore mowia ze mozna blizej stawiac za np.zgoda sasiada?? wiem ze rodzice kiedys postawili wielki garaz 1,5 m od miedzy ale to bylo 20 lat temu.
-

Rekomendowane odpowiedzi