-
Podobna zawartość
-
Przez yacenty
Hej,
przekazuję informacje o możliwości pracy od kolegi
Cześć,
Tu Mariusz z zespołu AgriTrac. Od kilkunastu lat dostarczamy informacje o sprzedaży ciągników rolniczych w Polsce i Europie. Tą wiedzą lubimy się dzielić dlatego do naszego zespołu na portalu AgriTrac.pl poszukujemy osób, które pomogą nam w tworzeniu wyjątkowych treści związanych z rynkiem ciągników rolniczych.
Praca marzenie – siedzisz w domu i piszesz materiały, które mają szanse być czytane przez tysiące użytkowników naszych serwisów. Jednocześnie budujesz swoją markę osobistą i zarabiasz.
Jeżeli uważasz, że ciekawie piszesz! (to jest kluczowe) i chciałbyś rozpocząć przygodę
z mediami, to nie zwlekaj i napisz do mnie...
Wyślijcie wiadomość do mnie na PW, ja przekażę to do Mariusza
-
Przez akooo
Poszukuje pracy jako operator.
Doświadczenie 3 lata praca w szalunkach wod-kan,drogówce,brukarce. Posiadam uprawnienia na k-ł,koparki IIIkl i ładowarki. Pracowałem na kołówkach i gąsienicy,ładowarkach i koparko ładowarce. Najlepiej okolice Zamościa
-
Przez 7211zetek7211
Witam ! Szukam pracy jako traktorzysta na sezon letni. Mogę zaczynać od zaraz. Posiadam prawo jazdy kat.T. Najlepiej okolice Chełma + max.25km.
-
Przez Maks387
Witam. Szukam pracy w gospodarstwie rolnym jako operator ciągnika rolniczego, pracownik fizyczny. Województwo podlaskie. Posiadam prawo jazdy kat. B Umiejętność jazdy ciągnikiem rolniczym. Interesuje mnie zakwaterowanie. Możliwość pracy od zaraz. 😁😁
-
Przez krzysiu0016
Poszukuję pracy w gospodarstwie rolnym na ciągnik rolniczy ktoś coś ??? Okolice Warlubia Kwidzyn Grudziądz?????? 27 lat doświadczenie posiadam,
-