Zaloguj się, aby obserwować  
michu20

Jaka piana aktywna

Polecane posty

michu20    94

witam Panowie takie pytanie jakie piany aktywne używacie do mycia swoich maszyn i jakie polecacie ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez piotr6340
      To są filmy, które pokazują, jak piękne są maszyny  ;D
       
      http://www.youtube.com/watch?v=65M3I0CKFXs
       

       

       
      http://www.youtube.com/watch?v=xv8Z0expUjs&NR
       

       

       
      http://www.youtube.com/watch?v=qot3JNGqKdQ...related&search=
       
      http://www.youtube.com/watch?v=QTLlvdCnKLs&NR
       

       

       

       

    • Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
       
    • Przez jacu
      Witam, jak u Was wygląda z opadami deszczu, bo są miejsca że nie padało już od 2 tyg i nie widać deszczu ,zboża na lekkich ziemiach już schną jak tak dalej będzie to nie będzie po co kombajnem wjeżdzać. Piszcie jak u Was wygląda z opadami ?
    • Przez Seweryn
      Jakie czytacie magazyny rolnicze? Które są warte uwagi? Najbardziej interesują mnie te związane z maszynami rolniczymi (ciągniki, kombajny, maszyny uprawowe itp.). Osobiście prenumeruje Rolniczy Przegląd Techniczny i jestem zadowolony. Jest w nim dużo informacji na temat maszyn rolniczych (nowych i używanych) oraz ich testy.
       
      czekam na Wasze propozycje i opinie
    • Przez adrianochmański2
      witam mam następujący problem z moją ładowarką manitou 634 lsu gdy po zakupie oglądałem maszynę zastałem odłączony moduł sprzęgła i zrobiony mostek na k2 kupiłem nowy przekaźnik wsadziłem na miejsce mostka podłączyłem moduł myślałem że wszystko już będzie grało . lecz jakie było moje zdziwienie gdy odpaliłem ładowarkę a ona nie chciała jechać ani do przodu ani do tyłu wyjąłem więc przekaźnik i zrobiłem z powrotem mostek teraz dało się jeździć lecz moduł zaczął wydawać piskliwy dźwięk . nie mam już pomysłu co może być nie tak proszę o pomoc .


×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.